Byt, 4 izbový

Vzdušný byt s výťahom priamo do jednotky a s terasou v podobe átria poskytujúcou panoramatické výhľady na Prahu sa rozkladá na dvoch najvyšších podlažiach modernej rezidencie s recepciou a podzemnými garážami v najžiadanejšie časti Vinohradov, v Záhrebskej ulici priamo pri námestí s fontánou od súčasného sochára Miroslava Beščeca.

Dominantou vstupnej úrovne (na 6. NP) je stometrový obytný priestor s kuchyňou a jedálňou, presvetlený sklenenou podlahou terasy. Ďalej je tu hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou, ďalšie 2 spálne, centrálne kúpeľňa, 2 samostatné toalety, vstupná hala a technická miestnosť s plynovým kotlom. V byte je klimatizácia. Točité schodisko vedie do podkrovia, ktoré tvorí veľká otvorená galéria so vstupom na terasu, poskytujúca unikátne výhľady na významné budovy metropoly vrátane Pražského hradu.

V interiéri sú pôsobivo skombinované parketové podlahy so sklenenými plochami, dostatok svetla a priestoru navodzuje pocit úplnej slobody. Byt prešiel v r. 2016 čiastočnou rekonštrukciou. K jednotke prislúchajú dva pivnice, možnosť dokúpenia až dvoch garážových státí. Rezidencia vznikla v budove v štýle francúzskej renesancie a manierizmu, ktorá bola vystavaná na Kráľovských Vinohradoch v r. 1890 Václavom Kaurom. Na prelome tisícročia bola pod vedením architekta Petra Franty veľmi citlivo zrekonštruovaná a pretvorená na polyfunkčný objekt.

Už po mnoho rokov jedna z najobľúbenejších pražských rezidenčných lokalít Vinohrady ponúka kultivované bývanie v bezprostrednom susedstve centra. Dom sa nachádza len 2 minúty chôdze od stanice metra a zastávok električiek na námestí Mieru. V blízkosti funguje množstvo kvalitných reštaurácií, útulných kaviarní, kultúrnych inštitúcií a škôl (privátnych aj štátnych) vrátane Lauderovej školy. Pár minút chôdze vedie do rozľahlého parku Grébovka.

Byt je aktuálne prenajatý do 31.08.2021 za 65.000 CZK + poplatky.

Interiér 259,8 m2, terasa 8,3 m2, pivnica 4,2 m2 + 2,3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    14297
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    10 457 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    260 m²
  • Terasa
    8 m²
  • Celková plocha
    268 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.