Byt, 4 izbový

Klimatizovaný 4-izbový byt bez priamych susedov s 2 lodžiami, 2 garážovými miestami a dizajnovým interiérom vo vysokom štandarde je umiestnený na 3. podlaží komorného projektu Whitegray nadväzujúcom na vilovú štvrť na južnej stráni obľúbenej časti Prahy 4 - Podolí.

Plochu bytu, ktorá vznikla spojením 2 jednotiek (88,5 m2 a 40,2 m2), tvorí obytná kuchyňa s jedálňou a lodžiou, obývacia izba, hlavná spálňa s druhou lodžiou, ďalšie dve spálne, dve kúpeľne, priestranná technická miestnosť a vstupná hala .

Podlahy sú z dreveného masívu, v oboch kúpeľniach vykurovaná dlažba. Dostatok svetla zabezpečujú francúzska eurookná. Kuchynská linka obsahuje 2 vstavané chladničky (jedna menšia, nápojová), rúru s parnou funkciou, kávovar a menší bar, spotrebiče sú značky Siemens. Cena zahŕňa na mieru vyrobený nábytok aj záclony, zabudované podsvietenie na čidlo (možno vypnúť), jedálenské stoličky Calligaris, práčku a sušičku Miele, 2 televízory Samsung, soundsystem a zosilňovač zn. Sonos. Jedáleň, obývacia izba a hlavná spálňa sú chladené klimatizačnými jednotkami Daikin. Súčasťou vybavenia sú aj bezpečnostné dvere a alarm Jablotron. Byt disponuje dvoma pivnicami, aj tie sú zabezpečené alarmom, a 2 garážovými miestami. Vykurovanie zabezpečuje centrálna plynová kotolňa v dome. Projekt s 14 bytovými jednotkami, kolaudovaný v r. 2016, navrhol architektonický atelier KAAMA.

Podolí ponúka príjemné bývanie so všetkou občianskou vybavenosťou v dosahu, množstvo zelene a široké možnosti športového vyžitia. Pár krokov od domu funguje základná škola, predajňa potravín a kaviareň, v pešom dosahu je tiež materská škola, reštaurácie, tenisové kurty, plavecký bazén alebo voľnočasový areál Žluté lázně. Rýchlo sa dá napojiť na obľúbenú cyklotrasu pozdĺž Vltavy, po ktorej je možné pohodlne po rovine dôjsť až do centra alebo naopak na opačnú stranu von z Prahy. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, cesta k električkovej zastávke Dvorce trvá len 2 minúty, k stanici metra Smíchovské nádraží 10 minút.

Celková podlahová plocha 128,7 m2, lodžia 4,6 m2 a 3,3 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31259
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    129 m²
  • Loggia
    8 m²
  • Celková plocha
    137 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.