Byt, 4 izbový

Elegantný mezonetový byt situovaný na druhom a treťom poschodí krásneho bytového domu na Phillimore Gardens, v žiadanej oblasti Kensington v Západnom Londýne.

Svetlý interiér s tromi spálňami a dvomi kúpeľňami ponúka výhľady na okolitú zeleň a ostatné kúzelné domy na Phillimore Gardens. Zo vstupnej haly vedie krátke schodisko do pohodlnej obývacej izby s krbom, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi a drevenými skrinkami na zákazku, a jedálenského priestoru medzi nimi. Vďaka mnohým oknám je priestor dostatočne zaplnený denným svetlom.

Na poschodí sa nachádza odpočívadlo so vstavanou knižnicou, tri samostatné spálne a dve kúpeľne (jedna so sprchou a druhá s vaňou). Pozdĺž úzkeho schodiska sa skrýva pracovňa s úložným priestorom. V byte sú krásne drevené parkety, lakované drevené schodisko a biele či tlmené pastelové omietky.

V okolí nájdete Kensington High Street s niekoľkými obchodmi, butikmi, reštauráciami i kaviarňami. Prejsť sa môžete v blízkej Kensingtonskej záhrade alebo v Holland Parku.

Interiér 136 m2. Byt je predávaný spoločnosťou Strutt & Parker.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31698
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    136 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.