Byt, 5 izbový

Štýlový klimatizovaný byt s vysokými stropmi, veľkými izbami a 2 balkónmi a výhľadom na kostol Sv. Ducha, pomník Franza Kafku a Španielsku synagógu je umiestnený na 2. podlaží kompletne zrekonštruovanej secesnej budovy s výťahom. Jedinečná lokalita v blízkosti prestížnej Parížskej ulice, nábrežia Vltavy a mnohých historických pamiatok.

Veľkoryso poňatý interiér tvorí priestranná obývacia izba s arkierom, kuchyňa s jedálňou a vstupom na balkón, hlavná spálňa s balkónom, en-suite kúpeľňou (masážna vaňa, sprchovací kút) a veľkým šatníkom (využiteľným tiež ako izbu, napr. pracovňu), ďalšie 2 spálne, hlavná kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút), centrálna hala, technická miestnosť, oddelené toalety, hala a vstupná chodba.

Byt je po nákladnej rekonštrukcii. Dominantným prvkom interiéru je podsvietená onyxová doska, k príjemnej atmosfére prispieva krb. Okná sú drevené špaletové (repliky pôvodných), dvere kazetové, jednokrídlové i dvojkrídlové. Na podlahách sú parkety a celoplošné koberce. Kúpeľne zdobia mramorové a kamenné obklady, tepelný komfort tu zabezpečuje podlahové kúrenie. Batérie sú značky Hansgrohe. Osvetlenie má programovateľné farebné variácie na diaľkové ovládanie, možno ovládať centrálnym vypínačom. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi Miele a De Dietrich. Bezpečie zaisťuje trezor, alarm, bezpečnostné vstupné dvere a kamerový systém. Vykurovanie plynovým kotlom. K bytu prislúcha pivnica. V dome boli zachované a zrenovované pôvodné architektonické prvky vrátane bohato zdobenej fasády. Nehnuteľnosť je ponúkaná vrátane kvalitného interiérového zariadenia, a je tak pripravená k okamžitému nasťahovaniu.

Dom z prelomu 19. a 20. storočia stojí priamo naproti Španielskej synagóge a kostolu sv. Ducha, pár krokov od Parížskej ulice a Staromestského námestia. Lokalita poskytuje komfort služieb na vysokej úrovni, množstvo vyhlásených reštaurácií, značkových butikov, kvalitných lahôdkárstiev aj možnosti kultúrneho vyžitia. Zastávka električky je vzdialená 4 minúty chôdze, v pešom dosahu je aj stanica metra linky A Staromestská. Prechádzkou cez most možno dôjsť do rozľahlých Letenských sadov.

Interiér 204,4 m2, balkóny 2 a 2 m2, pivnica.

Vybavenie

  • Výťah

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31815
  • Predajná cena
    2 100 258 €
  • Poplatky za služby
    Nezahrnuté
  • Podlahová plocha
    204 m²
  • Balkón
    4 m²
  • Celková plocha
    208 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.