Byt, 3 izbový

Priestranný a vzdušný byt so severovýchodne orientovanou terasou a výťahom až do bytu práve vzniká na 5. a 6. podlaží rekonštruovaného nárožného secesného domu stojaceho na prestížnej vinohradskej adrese priamo na námestí Jiřího z Poděbrad, v mieste s rýchlym dosahom všetkých služieb, centra i parkov.

Dispozíciu horného podlažia bude tvoriť takmer päťdesiatmetrový obytný priestor s kuchyňou, jedálňou a veľkou terasou orientovanou do pokojného vnútrobloku s vysokými stromami, ďalej spálňa, pracovňa, kúpeľňa, chodba s priamym výstupom z výťahu a šatník. O úroveň nižšie je druhý vstup do bytu, schodisko vedie do obývacej izby.

Byt bude odovzdaný dokončený v danom štandarde, ktorý zahŕňa okrem iného hliníkové ateliérové okná a presklené steny Schüco a drevené okná s izolačnými trojsklami, vstupné bezpečnostné dvere NEXT (3. bezpečnostná trieda s 19 istiacimi bodmi), vnútorné bezfalcové dvere s odolným lakom DEXTÜRA, drevené dvojvrstvové olejované podlahy, dlažby a veľkoformátové obklady Graniti Fiandre, sanitárne zariadenia značiek Laufen, Hansgrohe, Grohe a Hüppe, podomietkové batérie a teplovodné podlahové kúrenie a podlahové konvektory napojené na plynový kotol Baxi so šikovným bezdrôtovým priestorovým termostatom. Bude tu príprava na klimatizáciu a videotelefón. K jednotke prislúcha pivnica. Predpokladaný termín dokončenia je polovica r. 2020.

Dom je súčasťou veľmi žiadanej lokality širšieho centra, ktorá vyniká šírkou služieb na vysokej úrovni, perfektnou dopravnou dostupnosťou a množstvom parkov. V tesnej blízkosti je pošta, supermarket, bankomaty, kaviarne, reštaurácie a všetko ďalšie, čo je potrebné, vrátane niekoľkých materských a základných škôl. Cesta na Václavské námestie trvá metrom či električkou len 5 minút. V okolí sú upravené parky, z ktorých najväčšiu plochu zaberajú Riegrovy sady s detským ihriskom, záhradnými reštauráciami a športovým areálom s krytým bazénom.

Celková plocha 106 m2, terasa 21,7 m2, pivnica 4,8 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32457
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    106 m²
  • Terasa
    20 m²
  • Celková plocha
    126 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.