Byt, Štúdio

Záhradný byt s južne orientovanou terasou bude súčasťou práve vznikajúcej Rezidencie U Hvězdy. Svojim obyvateľom poskytne privátnu záhradu susediacu s Oborou Hvězda a príjemné bývanie vďaka moderným technológiám aj použitiu kvalitných materiálov. A to v lokalite s množstvom zelene, bohatým výberom služieb a rýchlym spojením do centra aj na letisko. Skolaudované.

Interiér je navrhnutý ako 1+kk s veľkou obytnou miestnosťou s jedálenským a kuchynským kútom, na ktorú nadväzuje terasa. Ďalej je tu kúpeľňa a vstupná hala.

Energeticky pasívny dom zabezpečí minimálne náklady na energie a každodenný tepelný komfort bez ohľadu na vonkajšie teploty. Vysoký štandard interiéru zahŕňa o i. rekuperačnú jednotku, podlahy z brúsenej dubovej dyhy, veľkoformátovú dlažbu (60x60 a 60x30 cm), tepelne a akusticky izolačné bezúdržbové hliníkové okná s predokennými žalúziami alebo sanitárne zariadenia značiek Villeroy & Boch, Hansgrohe, Grohe a Hüppe. Vykurovanie ústredné z centrálnej kotolne (s plynovými kondenzačnými kotlami). O bezpečie sa postará kamerový a elektronický zabezpečovací systém, bezkontaktný kľúč ku vchodovým dverám do domu, bezpečnostné vstupné dvere do bytu NEXT (tr. 3) alebo domový videotelefón s farebnou obrazovkou. K jednotke prislúcha pivnica. K bytu je možné zakúpiť garážové státie. Garáž je vybavená dobíjacou stanicou pre elektromobily.

V pešom dosahu sú materské a základné školy, gymnázium aj nákupné možnosti od malých pekární, farmárskych obchodov až po supermarkety. Zástavbu dopĺňajú záhrady, upravené trávniky, vyrastené stromy a detské ihriská. V rýchlom dosahu sú veľké zelené plochy ideálne pre šport i relaxáciu: okrem Obory Hviezda tiež park Ladronka alebo prírodná rezervácia Divoká Šárka. Popularitu štvrti ešte zdvihla stanica metra Petřiny, vďaka ktorej je centrum vzdialené iba 10 minút jazdy. Rovnako rýchla je aj cesta autom na letisko. Okrem metra možno využiť aj niekoľko električkových a autobusových spojov.

Podlahová plocha podľa OZ 45,5 m2, terasa 5,2 m2, záhrada 9,3 m2, pivnica 2,7 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32989
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    45 m²
  • Terasa
    5 m²
  • Celková plocha
    50 m²
  • Záhrada
    9 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.