Byt, 4 izbový

Priestranný byt s 2 terasami je umiestnený na najvyššom, t.j. 8. podlaží centrálnej budovy rezidenčného komplexu Areál Hviezda od uznávaného architekta Vlada Milunića, autora ikonického Tancujúceho domu alebo Vinárstva Sonnberg. Obytný súbor je zasadený do obľúbenej rezidenčnej lokality Petřiny s kompletnou občianskou vybavenosťou, množstvom zelene a ľahkou dostupnosťou centra.

Na uvedenom podlaží sú iba 2 bytové jednotky. Dispozičné riešenie tejto nehnuteľnosti ponúka veľkoryso poňatú vstupnú halu, 80 m2 obytný priestor s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, pracovňu, 2 kúpeľne, šatník a 2 terasy s krásnym výhľadom do širokého okolia.

Interiér je vhodný na renováciu. Súčasťou vybavenia sú plávajúce drevené podlahy a drevené okná. Vykurovanie centrálne, spoločné priestory domu sú klimatizované. Komplex má vlastnú recepciu a stráženie. K jednotke prislúcha pivnica a 2 parkovacie státia.

Rezidenčný projekt z prelomu 20. a 21. storočia sa rozkladá v tesnej blízkosti stanice metra linky A Petřiny, v pešom dosahu všetkých služieb. Je tu niekoľko materských a základných škôl, gymnázium, mnoho detských ihrísk a športovísk, supermarket aj malé obchody, lekáreň, bankomaty, kaviarne a reštaurácie. Centrum je rýchlo dostupné metrom (k stanici Staromestská trvá cesta 10 minút) i električkami. Kúsok od domu je tiež autobusová zastávka s priamym a rýchlym spojom na letisko (20 minút jazdy). Krátkou prechádzkou možno dôjsť do Obory Hvězda alebo k Libockému rybníku, neďaleko je tiež obľúbená Ladronka.

Interiér 166,85 m2, terasa 34,65 m2, pivnica 1,75 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33106
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    167 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Celková plocha
    202 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.