Byt, 2 izbový

Byt s veľkoryso poňatými miestnosťami a garážovým státím je umiestnený na 2. podlaží kompletne renovovaného pamiatkovo chráneného barokového paláca "Meštiansky dom U Zlatého a bieleho jednorožca", situovaného v blízkosti Karlovho mosta, Petřínských a Vojanových sadov, Kampy či Pražského hradu.

Dispozičné riešenie ponúka priestrannú halu s obývacou izbou a jedálňou, samostatnú kuchyňu s vinotékou, spálňu s en-suite kúpeľňou s toaletou, centrálnu kúpeľňu (tiež s WC) a šatník.

K dobovej atmosfére prispievajú štukové ozdoby, masívne dvojkrídlové dvere a zámocké mozaikové parkety v celom byte (okrem kúpeľní). Okná sú drevené špaletové. Bezpečie zaisťuje videotelefón, alarm, požiarny hlásič či bezpečnostné vstupné dvere. V dome je výťah a automatická vjazdová brána. Vykurovanie z centrálnej plynovej kotolne v dome. K jednotke prináleží parkovacie miesto v garáži vo vnútrobloku. História budovy siaha až do 14. storočia. Budova prežila 2 veľké požiare v rokoch 1420 a 1503, v ďalších storočiach prebiehali priebežné opravy a prestavby. Bol tu vyhlásený zájazdový hostinec, ktorý navštívilo mnoho významných osobností, napríklad Ludwig van Beethoven, W. A. ​​Mozart, Mikoláš Aleš či Albert Einstein.

Dom je umiestnený na romantickom malostranskom námestíčku iba minútu chôdze od zastávky električkou alebo 5 minút od stanice metra. Všetka občianska vybavenosť je v krátkej pešej alebo dojazdovej vzdialenosti. Lokalitu spríjemňuje množstvo upravených zelených plôch: pokojné Vojanove sady, park na Kampe, niekoľko úchvatných záhrad a rozľahlé Petřínske sady.

Interiér 93,54 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33517
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    94 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.