Byt, 5 izbový

Ponúkame na predaj 5-izbový penthouse s priestrannými terasami a panoramatickým výhľadom na Dunaj a Bratislavský hrad v pešej dostupnosti historického centra mesta.

Dispozíciu mezonetového bytu sídliaceho na piatom a šiestom poschodí tvorí na prízemí priestranná predsieň a práčovňa, veľká hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou, ďaľšie dve spálne a druhá kúpeľňa. Každá izba má priestor pre vstavaný šatník, vstup na terasu a priamy výhľad na Dunaj. Poschodie disponuje obývacou izbou s jedálňou, kuchyňou a spálňou s walk-in šatníkom. Z obývacej izby, rovnako ako zo spálne, Vás nepochybne zaujme priamy výhľad na Bratislavský hrad a Dunaj. Na podlaží sa nachádza druhá rozľahlá terasa s predprípravou na jacuzzi. Veľkou výhodou je súkromie, nakoľko na podlaží sa nachádzajú len dva susedné byty.

Byt sa predáva v stave white walls, pričom vybavenie bytu bude zahŕňať veľkoformátové hliníkové okná s vonkajšími elektrickými hliníkovými žalúziami, stropné chladenie vodou z Dunaja, vlastný termostat v každej miestnosti, kolektory kúrenia, bezpečnostné protipožiarne dvere, videovrátnik. K bytu prináleží pivnica a tri parkovacie miesta.

Obľúbená rezidenčná lokalita v blízkosti centra mesta poskytujúca všetku občiansku vybavenosť vrátane vzdelávacích a zdravotníckych zariadení, obchodov a supermarketov, s bohatými možnosťami športového vyžitia. Rýchla dostupnosť autom ako aj MHD. Príjemná lokalita s nákupným centrom Eurovea priamo pri byte poskytujúca večerné prechádzky na obľúbenej Dunajskej promenáde.

Interiér 248 m2, terasy 157 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34288
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    248 m²
  • Terasa
    157 m²
  • Celková plocha
    405 m²
  • Parkovanie
    tri parkovacie státia v suteréne domu
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.