Byt, Štúdio

Byt so zimnou záhradou na 2. podlaží novostavby umiestnenej vysoko nad centrom Prahy a údolím Vltavy, v obľúbenej štvrti Kobylisy s perfektným dopravným spojením, kompletnou ponukou služieb a množstvom zelene. Dokončenie je naplánované na koniec tohto roka.

Dispozíciu bytu tvorí hlavný obytný priestor s prípravou na kuchyňu a dostatkom miesta pre spaciu zónu, ktorého súčasťou je uzatvárateľná zimná záhrada. Ďalej je tu kúpeľňa (so sprchovacím kútom a WC) a priestranná vstupná chodba.

Interiér bude dokončený v elegantnom štandarde, zahŕňajúcim vinylové podlahy, keramickú dlažbu a obklady v kúpeľni, francúzske okná s drevenými a hliníkovými rámami, značkovú sanitu a bezpečnostné vstupné dvere. Vykurovanie bude zabezpečovať centrálna plynová kotolňa v dome. Kúpna cena zahŕňa pivnicu.

Dom vzniká v mieste vzdialenom iba 20 minút električkou od centra a stanica metra je 150 m od domu. V blízkom okolí funguje supermarket, kobyliský Dvůr s farmárskymi produktmi a komunitnými akciami, niekoľko kaviarní a reštaurácií, veľa malých obchodov, banka, lekáreň alebo kúpalisko, ďalšie služby (poliklinika, materské a základné školy, športová hala) sú v dochádzkovej vzdialenosti. V jeho blízkosti je plno upravených zelených plôch, napríklad revitalizovaný park Dlážděnka, prírodná pamiatka Okrouhlík, rozľahlý Ďáblický háj alebo prírodný park Drahaň -Troja s mnohými unikátnymi prírodnými pamiatkami.

Celková plocha podľa OZ 52,9 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34649
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    53 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.