4- izb. byt A35/ 3.NP

Nadčasové bývanie na úpätí Malých Karpát s veľkou terasou v lukratívnej bratislavskej štvrti ponúka 4 izbový slnečný byt na Kolibe. Spája výhody novostavby s modernými dizajnovými prvkami v prevedení vysokého štandardu kvalitných značiek. Prínosom lokality je samotné umiestnenie projektu na skok do srdca Bratislavy a zároveň v pešej blízkosti prírody. Stavba je čerstvo skolaudovaná a pripravená k nasťahovaniu (Marec 2020).

Interiér tvorí priestranná vstupná chodba s priestorom pre šatník, samostatná toaleta s umývadlom, tri samostatné spálne, hlavná s walk-in veľkorysým šatníkom, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou a obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou a komorou. Vstup na rozľahlú terasu s orientáciou na východ je z obývacej izby, spálne sú orientované na západ.

Nakoľko ide o najprémiovejší byt v projekte, predpokladáme že nový majiteľ bude mať vlastnú predstavu o štandarde. Štandard je možné dokončiť, pričom v cene bytu budú zahrnuté drevené podlahy, obklady, dlažba a sanita značky Villeroy & Boch, vodovodné batérie Hansa, interiérové dvere Sapeli s nadštandardnou výškou 210 cm a skrytými pántmi, bezpečnostné protipožiarne dvere Defendoor, videovrátnik, podlahové vykurovanie regulovateľné s bezdrôtovými digitálnymi termostatmi, rebríkový radiátor v kúpeľni, hliníkové okná s izolačným trojsklom, predpríprava na vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie, v každej izbe rozvody TV a internetu ako aj predpríprava na klimatizáciu.

K bytu je možné dokúpiť vonkajšie parkovacie státie za cenu 15 000 EUR (s DPH) alebo vnútorné garážové státie v cene 25 000 EUR (s DPH).

Jedinečný bytový komplex na začiatku Malých Karpát je na skok do centra mesta a zároveň umiestnený v tichej časti v blízkosti prírody. Okolie ponúka veľa možností pre cykloturistiku, letné i zimné športy či prechádzky po rozľahlých lúkach kolibskej prírody. V blízkom okolí sa nachádza občianska vybavenosť vrátane zastávok MHD, kaviarní, reštaurácií i škôl. V pešej blízkosti je umiestnená súkromná anglická škôlka, potraviny, pekáreň a obľúbený Park Gaštanica s detským ihriskom rozprestierajúci sa na ploche 5 000 m2. Lokalita je obľúbená svojim samotným umiestnením v blízkosti prírody a zároveň v srdci mesta, ponúka rýchlu dostupnosť do centra mesta autom aj MHD.

Rezidenciu tvoria tri nové štvorpodlažné bytové domy s vnútorným aj vonkajším parkovaním a zelenými strechami. Pre rezidentov je k dispozícii kočikáreň/bicykláreň, rovnako aj nové detské ihrisko na súkromnom oplotenom pozemku prislúchajúceho k domu.

Interiér 117 m2, murovaná piviničná kobka 2,5 m2, terasa 84 m2.

Cena nehnuteľnosti v štandarde je 698 700 Eur (s DPH).

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34713
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    119 m²
  • Terasa
    84 m²
  • Celková plocha
    203 m²
  • Parkovanie
    vonkajšie/garážové parkovacie státia
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.