Byt, 4 izbový

Svetlý byt s parkovaním a výhľadom do parku a širokého okolia je súčasťou bytového domu z roku 2005 stojaceho na príjemnom mieste v pokojnej vršovickej ulici.

Dispozíciu jednotky nachádzajúcej sa v 6.(najvyššom) podlaží tvorí obytný priestor s kuchyňou, hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou (s WC), ďalšie 2 spálne, kúpeľňa (s WC), samostatná toaleta, predsieň a šatník.

Súčasní majitelia byt v r. 2013 čiastočne zrekonštruovali. Súčasťou vybavenia sú plastové okná - v obývacej izba a hlavnej spálni francúzske, plávajúce podlahy, kvalitná sanita, kuchynské spotrebiče Bosch alebo vstavané skrine. Vykurovanie z centrálnej kotolne. K bytu prislúcha komora na poschodí a 1 parkovacie státie. Obyvatelia môžu tiež využívať vonkajšie parkovisko len pre rezidentov s vjazdom na čip.

V bezprostrednej blízkosti domu je gymnázium, detské ihrisko, park s cyklistickým chodníkom alebo kaviareň. Neďaleko funguje aj pošta, poliklinika, niekoľko športovísk, drobné obchody i veľké nákupné centrum Eden. Miesto je dobre dostupné MHD, kúsok od domu zastavujú električky a autobusy, priame spojenie s centrom zaisťujú tiež vlaky z neďalekého vršovického nádražia. Cesta na Hlavnú stanicu trvá 5 minút.

Interiér 100,5 m2, pivnica 1,8 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype apod.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35153
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    101 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.