Byt, 4 izbový

Klimatizovaný mezonetový byt 4 + kk s balkónom v 5. poschodí nového projektu v kompletne zrekonštruovanom secesnom dome z roku 1911 Orelská 13 situovaného v pokojnej lokalite pražských Vršovic, pár krokov od Vršovického námestia alebo kultovej ulice Krymská. Dom ponúkne starostlivo renovované spoločné priestory so zachovanými pôvodnými architektonickými prvkami ako sú lodžiové steny, schodiskové zábradlia či repliky pôvodných drevených dvojkrídlových dverí. Dokončenie bytu je plánované na december 2020.

Dispozícia bytu ponúkne obývaciu izbu s prípravou na kuchyňu, ďalej 2 spálne s francúzskymi oknami (jedna s balkónom orientovaným do vnútrobloku), kúpeľňu s vaňou a oddelenou toaletu. V druhej úrovni sa bude nachádzať priestranná galéria/spálňa (15,7m2) s možnosťou zasklenia a en-suite kúpeľňou so sprchou a toaletou.

Byt je ponúkaný v dokončenom stave a pripravený pre inštaláciu kuchynskej linky a vstavaných skríň. Jeho vybavenie bude zahŕňať drevené podlahy, veľkoformátovou dlažbu a moderné sanitu v kúpeľniach, klimatizáciu, elektrické zatienenie ateliérových okien do ulice a pohľadové tehly v interiéri ako dizajnový prvok. Súčasťou kúpnej ceny je tiež pivnica.

Lokalita Vršovic prechádza dynamickou premenou, za ktorou stojí nielen mestská časť, ale aj rad susedských projektov a iniciatív. Najostrejším príkladom novej tváre Vršovic je ulica Krymská, ktorú denník The New York Times označil za jednu z 12 najobľúbenejších európskych ulíc. Krymská aj jej okolie prekypujú rýdzo lokálnymi podnikmi - od bistier, kaviarní a domácich pekární až po komorné kino, jogové štúdio a najrôznejšie pop-up projekty. Neďaleko sa nachádzajú Havlíčkovy sady s vlastnou vinicou a na opačnej strane športový areál s bazénom alebo nákupné centrum. Električková zastávka je vzdialená 250m od domu a do centra Prahy sa dostanete za pár minút. Autom sa ľahko napojíte na Južnú spojku.

Podlahová plocha 94,72 m2, lodžia 5,51 m2, pivnica 2 m2.
Interiér podľa vyhlásenia vlastníka 86,9 m2.

Kúpa nehnuteľnosti je oslobodená od dane z nadobudnutia.

Pre viac informácií o projekte navštívte webovú stránku Orelská13.
.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35305
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    93 m²
  • Terasa
    6 m²
  • Celková plocha
    99 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Informácie o projekte
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.