Byt, 3 izbový

Novo vznikajúci klimatizovaný byt s terasou a industriálnym nádychom z dielne renomovaného architektonického štúdia Rangherka 5 sa nachádza na 5. poschodí nového projektu Orelská 13 v pokojnej lokalite pražských Vršovíc. Dokončenie bytu je plánované na 1Q/2021.

Tento mezonet ponúkne obývaciu izbu s plne vybavenou kuchyňou, ďalej spálňu s francúzskymi oknami a terasou, kúpeľňu so sprchou a toaletou. Na druhej úrovni sa bude nachádzať galéria/pracovňa a spálňa oddelená industriálnou sklenenou priečkou s en-suite kúpeľňou s vaňou a toaletou. Všetky spálne sú orientované do pokojného, ​​uzavretého vnútrobloku so zeleňou.

Interiér bytu bude vybavený kvalitnými materiálmi s dizajnovými prvkami na mieru vrátane klimatizácie skrytej do podhľadov, presklených industriálnych stien, masívnych drevených podláh (kartáčovaný dymový dub), dizajnového schodiska, priznaného muriva, industriálnych radiátorov, veľkoformátových stolárskych prvkov dômyselne zakrývajúcich napr. vykurovacie telesá, elektrického zatienenia ateliérových okien do ulice, štýlových kúpeľní s veľkoformátovým obkladom alebo kuchynskou linkou s kamennou alebo Corianovej doskou. Podlaha na terase vrátane obloženia stien bude z tropického dreva bangkirai. Súčasťou kúpnej ceny je tiež pivnica. Zaparkovať možno pohodlne pred domom v novo zavedenej modrej zóne pre rezidentov.

Lokalita Vršovíc prechádza dynamickou premenou, za ktorou stojí nielen mestská časť, ale aj rad susedských projektov a iniciatív. Najlepším príkladom novej tváre Vršovic je ulica Krymská, ktorú denník The New York Times označil za jednu z 12 najobľúbenejších európskych ulíc. Krymská aj jej okolie prekypujú rýdzo lokálnymi podnikmi - od bistier, kaviarní a domácich pekární až po komorné kino, jogové štúdio a najrôznejšie pop-up projekty. Neďaleko sa nachádzajú Havlíčkove sady s vlastnou vinicou a na opačnej strane športový areál s bazénom alebo nákupné centrum. Električková zastávka je vzdialená 250 metrov od domu, do centra Prahy sa dostanete za pár minút. Autom sa ľahko napojíte na Južnú spojku.

Podlahová plocha 72,06 m2, zastrešená terasa 3,95 m2, pivnica 1,8 m2.
Interiér podľa vyhlásenia vlastníka 59,4 m2.

Pre viac informácií o projekte navštívte webovú stránku www.orelska13.cz.

Vizualizácie zobrazujú budúcu podobu ponúkaného bytu.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35311
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    72 m²
  • Terasa
    4 m²
  • Celková plocha
    76 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Informácie o projekte
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.