Byt, 3 izbový

Priestranný slnečný podkrovný byt na rozhraní ulíc Ovenecká a Veletržní s výhľadmi na chrám sv. Víta s možnosťou rozšírenia o podkrovie je umiestnený v 6. podlaží pekne upraveného domu s novým výťahom až k dverám bytu. Jedna z najkrajších pražských ulíc Ovenecká v atraktívnej štvrti Letná vedie v blízkosti parku Stromovka aj Letenských sadov.

Praktická dispozícia ponúka obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpeľňu (s rohovou vaňou a sprchovacím kútom), samostatnú toaletu a komoru.

Vybavenie zahŕňa plávajúce podlahy, strešné okná Velux a zaujímavé kruhové okná, kuchynskú linku Hanák a nové vstupné dvere. Hlavnú obytnú časť zdobia drevené trámy. Vykurovanie elektrickými priamotopmi, ohrev TUV bojlerom. Plochu bytu je možné zväčšiť o podkrovie (60 m2), ktoré patrí k bytu. K jednotke prislúcha aj pivnica. V pokojnom dome s novou fasádou, výťahom a pekne upravenými spoločnými priestormi je tiež miestnosť na uloženie kočíkov a bicyklov. Bytové družstvo má príjmy z obchodných priestorov v dome.

Ulica Ovenecká je lemovaná stromami a prevažne secesnými domami so starostlivo udržiavanými predzáhradkami. Na širokom chodníku je vyhradený pruh pre cyklistov. Kúsok od domu začína Kráľovská obora Stromovka, za pár minút je možné dôjsť do Letenských sadov. V blízkom okolí sa nachádza plná občianska vybavenosť - materská a základná škola i gymnázium, supermarket, nové veľké nákupné centrum, kaviarne, bistrá a reštaurácie. Centrum rovnako ako stanica metra liniek A (Hradčanská) a C (Vltavská) sú vzdialené len niekoľko minút jazdy električkou. Pre cesty autom je výhodou blízky vjazd do tunelového komplexu Blanka.

Interiér 148 m2, podkrovie 60 m2, pivnica 7,5 m2.

Družstevné vlastníctvo (anuita splatená), pri transakcii sa neplatí daň z nadobudnutia nehnuteľnosti.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností teraz ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase napríklad cez aplikáciu WhatsApp, FaceTime, Messenger alebo Skype.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35583
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    1 500 Kč mesačne
  • Celková plocha
    148 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.