Byt, 3 izbový

Očarujúci byt sa nachádza v príjemnej uličke Rua da Prata, v štvrti Lisabonu Baixa (Dolné mesto), vystavanej v 2. polovici 18. storočia ako ukážkové mesto markízom Pombal. Nachádza sa priamo v centre, noví majitelia bytu tak môžu pešo ľahko dôjsť do múzeí, reštaurácií, kaviarní a barov.

Obývacia izba s jedálenským kútom, samostatná kuchyňa, 2 spálne, z ktorých jedna má malý balkón, kúpeľňa s vaňou i toaleta s bidetom sú kompletne vybavené.

V spálňach a obývacej izbe sú drevené podlahy, v kuchyni a kúpeľni dlažba a obklady. Spálne majú vstavané skrine, k vybaveniu interiéru patrí aj klimatizácia, umývačka riadu a práčka. Okná a balkónové dvere majú drevené vnútorné žalúzie, ktoré spolu so závesmi poskytujú súkromie a tieň. Budova s ​​výťahom má vchod obložený typickými stredomorskými dlaždicami. Dom bol kompletne zrenovovaný v r. 2010.

Budova má ideálnu polohu neďaleko nábrežia, ako aj jedného z najkrajších a najväčších lisabonských námestí Praça do Comércio. V okolí je množstvo vonkajších kaviarní, reštaurácií a množstvo zelene. Cesta na letisko trvá vďaka blízkemu nájazde na diaľnici okolo 25 minút.

Interiér 56 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35734
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    56 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.