Byt, 3 izbový

Elegantný klimatizovaný byt s balkónom a parkovacím státím je umiestnený v klasickej, dôkladne zrekonštruovanej budove s krásnou kachľovou fasádou. Nachádza sa v blízkosti jednej z najkrajších ulíc Lisabonu, Avenida da Liberdade lemovanej stromami. Z tejto pokojnej časti metropoly máte na dosah ruky mnoho významných mestských pamiatok.

Hlavná časť interiéru je rozdelená na obývaciu izbu s jedálenským kútom a kuchyňou. Táto spoločenská zóna je vďaka veľkým francúzskym oknám a balkónom veľmi svetlá, okná poskytujú pekný výhľad do zelene. Ďalej sú tu 2 spálne so vstavanými skriňami, prístupom na balkón a s vlastnými kúpeľňami (jedna s vaňou, druhá so sprchou). Pri hlavnom foyer je hostinská toaleta.

Apartmán je vybavený nadštandardným vybavením, ktoré zahŕňa chladenie / kúrenie, tepelne a akusticky izolačné okná, drevené podlahy, modernej kuchyni s vstavanými spotrebičmi a centrálnym varným ostrovčekom. V strope sú integrované svietidlá. Budova má nádhernú vstupnú halu. K bytu patrí garážové státie a pivnica.

Dom sa nachádza v prestížnej, perfektne dostupnej štvrti Santo Antonio, v tesnej blízkosti ulice Avenida da Liberdade. Príjemnou oázou je blízka botanická záhrada s vodnými prvkami.

Interiér 106 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35735
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    106 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.