Byt, 2 izbový

Zrekonštruovaný klasický byt s vysokými stropmi je umiestnený v 3. podlaží dobre udržiavaného historického bytového domu s výťahom. Pokojná bočná ulica vedie od nábrežia Vltavy po smíchovské obchodné a komunikačné centrum Anděl, kam trvá cesta od domu iba minútu.

Dispozíciu tvorí obývacia izba s kuchyňou a jedálenským pultom, 1 spálňa s vybaveným šatníkom, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, samostatná toaleta s bidetovou spŕškou a vstupná hala.

Veľké okná sú drevené špaletové, v obytných miestnostiach je drevená podlaha, vo vstupnej hale, kúpeľni a na toalete dlažba. K vybaveniu ďalej patria bezpečnostné vstupné dvere a vstavané úložné priestory. Vykurovanie centrálne. Výťah vedie do medziposchodia.

Poloha domu umožňuje peší dosah všetkého potrebného, ​​miesto je tiež perfektne dostupné MHD. Stanica metra a mnohých liniek električiek je vzdialená len pár krokov. Okolie vyniká širokým výberom reštaurácií, kaviarní, obchodov, je tu kultúrne a športové vyžitie, ako aj niekoľko parkov, z ktorých najbližší je Sacré Coeur.

Interiér 69 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase cez aplikácie WhatsApp, FaceTime, Messenger alebo Skype.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35759
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    69 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.