Byt, 5 izbový

Svetlý moderný byt so 4 spálňami a výhľadom na ústie rieky Tajo do oceánu sa nachádza v súkromnom rezidenčnom komplexe so záhradou, bazénom a posilňovňou v prímorskom meste Oerias v metropolitnej oblasti Lisabonu.

Klimatizovaný apartmán sa skladá zo vstupnej haly, obývacej izby s jedálňou a presklenou stenou s výhľadom na vodnú hladinu, ďalej kuchyne, 3 apartmánov (so spálňou a kúpeľňou), 1 samostatnej spálne, dvoch ďalších kúpeľní a práčovne. Z obývacej izby a niektorých spální možno vstúpiť na terasu.

Rezidenti majú k dispozícii záhradu, vonkajší bazén a posilňovňu so saunou a sprchou. K bytu patria 3 parkovacie miesta. Uzavretý komplex poskytuje súkromie a bezpečie.

Lokalita je známa svojou uvoľnenou a tichou atmosférou. V blízkosti sa nachádza množstvo obchodov a ďalšia občianska vybavenosť, ľahko dostupné je aj centrum Lisabonu alebo vyhlásené prímorské letovisko Cascais. Doprajte si prechádzky pozdĺž nábrežia, posedenie v miestnej reštaurácii alebo kúpanie na niektorej z piesočných pláží.

Interiér 258 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35802
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    258 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.