Byt, 2 izbový

Očarujúci byt s vysokými stropmi, 2 balkónmi a nádherným výhľadom na rieku Tajo aj Most 25. apríla je umiestnený v starostlivo zrenovovanej historickej budove, ktorá dokonale zapadá do pulzujúceho, umeleckého a tvorivého života štvrti Chiado v srdci Lisabone.

Dispozíciu tvorí obývacia izba, 1 spálňa, kuchyňa, kúpeľňa a predsieň. Obe izby majú vlastný balkón.

Dom vystavaný koncom 18. storočia podľa návrhu markízy Pombal má zachovanú autentickú atmosféru a hlavné architektonické prvky, ako je kamenné murivo, fasáda či pôvodná dlažba na podlahách. V interiéri je harmonicky skombinovaná klasická elegancia s moderným komfortom. Byt je klimatizovaný, má vstavanú skriňu a plne vybavenú kuchyňu. Na oknách sú elektricky ovládané žalúzie.

Prestížna štvrť Chiado nesie charakteristické rysy portugalskej metropoly. Je tu plno historických pamiatok, tradičných trhov, vonkajších kaviarní i obchodov luxusných značiek. Pohybovať sa tu môžete pešo alebo hustou sieťou hromadnej dopravy: autobusy, metrom, prímestskými vlakmi, ale aj ikonickým električkami a lanovkami, z prístaviska vyplávajú kompy a trajekty.

Interiér 70 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35804
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    70 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.