Byt, 3 izbový

Moderný priestranný byt s terasou a 2 garážovými miestami leží v 2. podlaží oceňovanej rezidencie La Crone s recepciou, ostrahou, fitness centrom a upravenou záhradou. Pokojná časť Břevnov sa rozkladá v bezprostrednej blízkosti parku Ladronka a strahovských športovísk, v rýchlom dosahu všetkých služieb aj letiska. Lokalita sa radí medzi jednu s najčistejším vzduchom v Prahe.

Praktickú dispozíciu tvorí priestranná obývacia izba s jedálňou, kuchyňou a vstupom na terasu, 2 spálne, kúpeľňa, samostatná toaleta, špajza, predsieň a chodba.

Nízkoenergetická stavba bola dokončená vo vysokom štandarde, ktorý zahŕňa drevené podlahy, veľkoformátové okná s drevohliníkovými rámami, sklenené zábradlie na terase či protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere. Súčasťou vybavenia bytu sú exkluzívne talianske tapety, značkové osvetlenie, kuchynská linka so vstavanou chladničkou, rúrou, keramickou doskou zn. Electrolux, vstavané skrine, police a botník, podsvietené umývadlové skrinky, vstavané zrkadlá, v prípade záujmu je možné ponechať nábytok na mieru v detskej izbe z vysoko kvalitného lamina či španielsky nábytok v obývacej izbe. Terasu zdobia rastliny v dizajnových samozavlažovacích betónových kvetináčoch. Vykurovanie z centrálnej plynovej kotolne v dome. Súčasťou kúpnej ceny sú 2 garážové státia a veľká pivnica.

Ideálne miesto k pokojnému bývaniu vyniká množstvom príležitostí k športu i relaxácii - v bezprostrednej blízkosti je Strahovský štadión a Štadión Evžena Rošického, tenisové kurty, park Ladronka s inline dráhou a cyklistickým chodníkom, k prechádzkam, behu či venčeniu môžete využívať neďaleké Petřínske sady. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane prestížnych škôl a medzinárodných škôlok, 5 minút autom je tiež nemocnica s detskou pohotovosťou. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, cesta k stanici metra linky B Anděl alebo linky A Petriny trvá okolo 10 minút, rovnako dlho zaberie chôdza k električkovej zastávke. Miesto má výhodnú polohu pre cesty na letisko autom i priamym autobusovým spojom.

Podlahová plocha 111 m2, terasa 12,1 m2, pivnica 14,6 m2

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36400
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    111 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Celková plocha
    123 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.