Byt, 3 izbový

Svetlý klimatizovaný byt vo vysokom štandarde s 2 garážovými miestami a terasou, z ktorej je nerušený výhľad do mohutných korún stromov, leží na najvyššom podlaží domu v uzavretom rezidenčnom projekte Kejřův Park 2. Areál dokončený v r. 2013 s recepciou, 24-hodinovou bezpečnostnou službou, podzemnou garážou, privátnym parkom a mnohými službami je skvelým miestom pre pohodlné rodinné bývanie.

Dispozícia jednotky na 5. podlaží ponúka obývaciu izbu s kuchyňou, jedálňou a vstupom na terasu, 2 spálne, kúpeľňu, samostatnú toaletu a vstupnú halu.

Do štandardu patria kvalitné drevené podlahy, drevené eurookná, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere (triedy 3) a centrálne vykurovanie. Vybavenie nad rámec štandardu ďalej zahŕňa klimatizačnú jednotku najvyššej rady značky Toshiba, pergolu talianskej výroby, zákazkový vstavaný nábytok, talianskou koženú sedaciu súpravu a stôl z predajne BoConcept, luxusnú anglickú tapetu v spálni, kuchynskú linku s kvalitnými bezpečnostnými pojazdmi Blumen a spotrebičmi Liebherr, Siemens a Miele. Na terase je betónová dlažba, presklené zábradlie poskytuje pocit dokonalého splynutie s okolitou zeleňou. K jednotke patria 2 garážové miesta a pivnica.

V oplotenom a stráženom areáli, ktorý je prístupný iba cez recepciu, je k dispozícii 3D kino, minigolf, park s rybníkom, piesočnou plážou a mólom, ihrisko, pingpongové stoly, volejbalové kurty. Všetka občianska vybavenosť vrátane materskej a základnej školy, lekárskych služieb či obchodov je v pešom dosahu. Zastávka električky sa nachádza kúsok od domu, v dochádzkovej vzdialenosti je tiež stanica metra. Okolo areálu vedie Vysočanská cyklotrasa, po ktorej možno pohodlne dôjsť mimo frekventovanej cesty pozdĺž riečky Rokytka a cez Libeňský ostrov až do centra. Na park Kejřová mlyna nadväzuje rozľahlý prírodný park Smetanka.

Interiér 78,2 m2, terasa 16,4 m2, pivnica 3,1 m2

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36529
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    81 m²
  • Terasa
    16 m²
  • Celková plocha
    98 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.