Byt, 3 izbový

Prémiový priestranný 3-izbový byt s dizajnovými prvkami situovaný na 32. poschodí Panorama Towers v Starom Meste ponúka panoramatické výhľady na Bratislavský hrad, rieku Dunaj, ako aj široké okolie Bratislavy.

Pôvodne 4-izbový byt prerobený na priestrannejší 3-izbový byt má prevažne južnú orientáciu. Dispozične sa delí na obývaciu izbu so vstupom na loggiu, kompletne vybavenú kuchyňu so spotrebičmi nemeckej značky Gaggenau a kuchynskou pracovnou doskou z mramoru, ďalej hlavná spálňa so vstavaným šatníkom a s en-suite kúpeľňou s walk-in sprchovým kútom značky Hansgrohe dizajnovo spojená so spálňou presklenou priečkou. Druhá spálňa, ktorá vznikla spojením dvoch menších izieb disponuje tiež vstavaným šatníkom, kúpeľňou s vaňou a toaletou. Na chodbe nájdeme architektom šikovne skrytú práčovňu/technickú miestnosť. Byt sa predáva kompletne zariadený kvalitným dizajnovým francúzskym a talianskym nábytkom značiek Roche Babois a Natuzzi Italia. K bytu prislúcha pivnica a 3x parkovacie státie v garáži domu. V bytovom dome sú zabezpečené služby recepcie 24/7 ako aj spoločenská miestnosť.

Štandardom bytu sú kvalitné veľkoformátové dlažby v dennej časti, drevené parkety v spálňach, podlahové kúrenie, samostatné klimatizačné jednotky Daikin v každej miestnosti, vstavané šatníky na chodbe, High End ozvučenie značky Quadral.

Príjemná lokalita so všetkou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí, v tesnej blízkosti nákupného centra Eurovea na nábreží Dunaja, len pár minút cesty do centra mesta. V okolí nájdete Slovenské Národné Divadlo, potraviny Yeme, drogériu, kozmetický salón, pekáreň a ďalšie obľúbené služby ako fitness, kino, detský kútik, banky, notár, kaviarne či reštaurácie.

Interiér 147 m2, 13 m2 loggia, 4 m2 pivničná kobka

Cena bytu 990.000 EUR, 3x parkovacie státie v garáži domu 30.000 EUR/ks

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36765
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    151 m²
  • Loggia
    13 m²
  • Celková plocha
    164 m²
  • Parkovanie
    Parkovacie státie v garáži domu 30 000 EUR/kus
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.