Byt, 3 izbový

Byt s výhľadom do koruny stromu je umiestnený na 4. podlaží kompletne zrekonštruovaného tehlového domu. Vyhľadávaná lokalita na rozhraní Vinohradov a Žižkova pri námestí Jiřího z Poděbrad a Mahlerových aj Riegrových sadov.

Dispozíciu tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňou, 1 veľká spálňa, 1 menšia spálňa, priestranná vstupná hala, kúpeľňa (so sprchovacím kútom) a oddelené toalety.

Vybavenie zahŕňa drevené podlahy, drevené okná, vstavané skrine, kompletnú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi. Vykurovanie plynovým kotlom v byte. K jednotke prislúcha pivnica. Dom s výťahom bol zrekonštruovaný v r. 2012.

Príjemná lokalita ponúka všetko potrebné k pohodlnému bývanie: v blízkom okolí fungujú všetky služby, sú tu reštaurácie, kaviarne, bistrá, materská i základná škola, obchody, lekári, lekárne. Ďaleko nie je do Paláca Akropolis alebo obchodno-zábavného centra Flora. Centrum je vzdialené pár minút metrom či električkou. V dosahu sú veľké zelené plochy - Mahlerovy sady, v ktorých sa týči Žižkovská veža, alebo Riegrovy sady s veľkým detským ihriskom, vonkajšou posilňovňou, záhradnou reštauráciou a plaveckým bazénom.

Interiér 73,4 m2 byt, pivnica 2,4 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37113
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    73 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.