Byt, 5 izbový

Priestranný byt 5+1 po starostlivej a nákladnej rekonštrukcii zachovávajúcej pôvodné architektonické prvky aj dôstojnú atmosféru sa rozkladá na celom 4. podlaží secesného bytového domu s výťahom v bočnej jednosmernej ulici neďaleko Rašínovho nábrežia, Tancujúceho domu a Karlovho aj Palackého námestia.

Byt s vysokými stropmi je rozdelený na priestrannú obývaciu izbu, jedáleň, samostatnú kuchyňu, 2 spálne s vlastnými kúpeľňami a šatníkom/vstavanými skriňami a priestrannú tretiu spálňu, ďalej toaletu pre hostí a vstupnú halu. Byt je orientovaný na juh do upraveného vnútrobloku s parčíkom a na sever do pokojnej ulice.

Súčasťou vybavenia sú drevené parkety, dvojkrídlové dvere, drevené špaletové okná, funkčný krb, kompletná kuchyňa, bezpečnostné vstupné dvere, videotelefón a množstvo úložných priestorov. Vykurovanie plynovým kotlom. Blízko domu možno prenajať garážové státie. Dom má reprezentatívne spoločné priestory, výťah vedie do medziposchodia.

V pešom dosahu je všetka občianska vybavenosť - materská i základná škola, gymnázium, obchody, pošta, banky, kaviarne, reštaurácie, lekárske služby. Perfektnú dostupnosť MHD zaisťujú stanice metra linky B Karlovo námestie aj zastávky mnohých liniek električiek. V lokalite je tiež dostatok zelene, a to vďaka parkovej úprave Karlovho námestia, neďalekej Botanickej záhrade UK, Zítkovým sadom alebo parku na Žofíne.

Byt je aktuálne prenajatý do 30. 10. 2022 za 65 000 Kč + poplatky.

Celková podlahová plocha 204,1 m2, interiér 183,3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37300
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    4 375 Kč mesačne
  • Celková plocha
    207 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.