Byt, 2 izbový

Vznešené bývanie v nadštandardne pojatom developerskom projekte priamo pri námestí Mieru a v pešom dosahu Riegrových sadov – to ponúka byt orientovaný do zeleného vnútrobloku. Bytový dom postavil na začiatku 20. storočia vršovický staviteľ Antonín Holeček, autor mnohých významných stavieb. Teraz budova prechádza kompletnou rekonštrukciou. Plánovaný termín kolaudácie december 2020.

Juhovýchodne orientovanú plochu na 1. podlaží tvorí vstupná chodba s prípravou pre kuchynský kút, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa a oddelené toalety. Oba izby smerujú do zelene kľudného vnútrobloku.

Projekt spočíva v dôkladnej kompletnej rekonštrukcii rešpektujúcej pôvodný architektov zámer, ktorý je však zároveň citlivo doplňovaný modernými prvkami. Použité sú prvotriedne materiály od popredných svetových výrobcov. Interiér bude dokončený v jednom zo štandardov podľa výberu klienta. Všetky štandardy zahŕňajú dubové parkety, dlažby a obklady Graniti Fiandre, kúpeľňové vybavenie Grohe a Laufen a lakované interiérové ​​dvere. Vykurovanie elektrokotlom. K jednotke prislúcha pivnica.

Dom sa nachádza v noblesnej štvrti Vinohrady neďaleko Divadla na Vinohradoch. Okolie je plné kaviarní, bistier a reštaurácií či obchodov. Dobre prístupné miesto, blízko sú stanice metra linky A (Námestie Mieru a Múzeum) aj linky C (I. P. Pavlova). Vinohrady obklopuje niekoľko starostlivo udržiavaných parkov. Riegrove sady sú takmer pri dome, prechádzkou možno dôjsť aj do Grébovky. Pešia cesta do centra zaberie iba pár minút.

Podlahová plocha 62,5 m2, pivnica 2,2 m2. Fotografie sú zo vzorového bytu.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37607
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    62 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.