Byt, 5 izbový

Presklený mezonetový penthouse v stave shell&core je súčasťou prémiového projektu, ktorý vznikol na unikátnom a pokojnom mieste pri Trójskom zámku a viníc botanickej záhrady. Penthouse ponúka 4 terasy, súkromný výťah a privátnu garáž pre 3 autá, bezpečnosť je zaručená recepciou a ostrahou, lokalita zaručuje blízkosť prírodných pamiatok a ľahký dosah všetkých služieb.

Premyslená dispozícia rozdeľuje penthouse na spoločenskú a privátnu zónu. Spoločenská časť sa nachádza na 3. podlaží a jej súčasťou je viac než 70metrový obytný priestor s prípravou na otvorenú kuchyňu, jedáleň a 2 terasy – zatienenú severnú a slnečnú južnú. Ďalej je tu šatník, toaleta a vstupná hala so vstupom zo schodiska aj z výťahu. Privátnu časť na 2. podlaží tvorí hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou, walk-in šatníkom a západne orientovanou terasou, na ktorú možno vstúpiť aj z druhej spálne. Tretia spálňa má svoju vlastnú terasu. Plochu tohto podlažia dopĺňa pracovňa, kúpeľňa s WC a veľká hala. Súčasťou kúpnej ceny je pivnica a 3 garážové státia.

Aktuálny stav zaručuje budúcemu majiteľovi možnosť výberu štandardov a intriérového zariadenia podľa svojho želania. Príjemné vnútorné prostredie zaisťujú elektricky ovládané hliníkové okná s izolačnými dvojsklami a vonkajšie tienenie. Priestor je zaistený bezpečnostnými a protipožiarnymi vstupnými dvere. Vykurovanie zabezpečuje centrálna kotolňa.

Uzavretý rezidenčný areál obklopený upravenou zeleňou s nonstop recepciou a ostrahou. Komplex sa nachádza v pokojnej uličke vedúcej k novej Trójskej lávke, kúsok od vstupu do botanickej i zoologickej záhrady, Trójskeho zámku i Stromovky. V tesnej blízkosti fungujú potraviny, súčasťou rezidencie bude reštaurácia. Priamo v susedstve funguje obľúbená ekoškôlka, v dochádzkovej vzdialenosti je základná škola a súkromné ​​gymnázium. Perfektnú dostupnosť autom zaisťuje neďaleký vjazd do tunelov Blanka, stanica metra Nádraží Holešovice je vzdialená pár minút jazdy autobusovou linkou. Do centra je možné sa dostať aj na bicykli po pohodlnej cykloceste vedúcej mimo hlavnej cesty.

Podlahová plocha 257,2 m2, terasy 51 m2, garáž 98 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38312
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    251 m²
  • Terasa
    51 m²
  • Celková plocha
    302 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.