Byt, 3 izbový

Na základe exkluzívneho mandátu ponúkame jedinečný byt, kompletne zariadený podľa architektonického návrhu štúdia ID-arch a situovaný v modernom viladome zasadenom do tradičnej pokojnej libereckej vilovej štvrti Kristiánov. Ideálna nehnuteľnosť pre milovníkov hôr, ktorí zároveň potrebujú zázemie mesta a pohodlie zodpovedajúce súčasným požiadavkám na bývanie.

Dispozíciu tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňou, jedálňou a lodžiou s výhľadom do zelene, ďalej 2 spálne (jedna z nich s výstupom na 60metrovú terasu), chodba so vstavanými šatníkovými skriňami, kúpeľňa (s vaňou, sprchovacím kútom, dvojumývadlom, WC a pisoárom) , samostatná toaleta, technická miestnosť s práčkou a zádverie.

V interiéri zariadenom do tlmených tónov bol kladený dôraz na prírodné materiály drevo a sklo. Bezprahová podlaha je z bieleného dubu. Okná, niektoré od podlahy k stropu, sú orientovaná na východ a juhovýchod. Súčasťou vybavenia je nábytok vyrobený na mieru. K jednotke prislúcha veľká pivnica, garážové státie a záhrada so spomínanou terasou. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečuje plynový kotol. Dom z r. 2012 tvorí iba 10 bytových jednotiek.

Perfektné lokalita pre každého, kto rád vyrazí na bežky, na bicykel či na horskú túru. V blízkosti funguje všetka občianska vybavenosť - materská škola sídliaca v unikátnej vile, základná škola a univerzitné kampus TUL, nemocnica, predajňa potravín alebo športová hala. Bezprostredné okolie ponúka množstvo vonkajších aktivít, kúsok od domu začínajú lesoparky, je tu priehrada s plážou, zoologická i botanická záhrada. Priamo od domu sa dá napojiť na cyklotrasy, kúsok je to k turistickým trasám. Dopravné spojenie s ďalšími časťami mesta zaisťujú autobusové spoje.

Interiér 107,79 m2, lodžia 5 m2, záhrada 59 m2, pivnica 14,18 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype apod.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38429
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    108 m²
  • Loggia
    5 m²
  • Celková plocha
    113 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.