Byt, 1 izbový

Svetlý útulný byt s výhľadom do zelene je situovaný na 1. poschodí domu z r. 1936, ktorý vznikol podľa urbanistického plánu znamého architekta Ladislava Machoňa. Dům je súčasťou obľúbenej štvrte Břevnov, stojí v pokojnej bočnej ulici v dochádzkovej vzdialenosti Hradčanov, Velkej strahovskej záhrady a parku Kajetánka.

Plocha bytu je rozdelená na západne orientovanú rohovú obytnú izbu, kuchyňu, kúpelňu (s vaňou), samostatnú toaletu, špajzu a predsieň s vstavaným úložným priestorom.

Interiér prešiel kompletnou rekonštrukciou, podlaha je plávajúca laminátová, kuchynská linka je vybavená plynovým sporákom, elektrickou teplovzdušnou rúrou, digestorom, chladničkou a mrazničkou, je tu tiež práčka. Vykurovanie ústredné diaľkové. Dom je upravený, zateplený, okná sú plastové, spoločné priestory stráži kamerový systém. Pre rezidentov je k dispozícii kočikáreň.

Lokalita disponuje všetkou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sú obchody vrátane farmárskych potravín, lekáreň, poliklinika, reštaurácie a kaviarne, pobočka mestskej knižnice alebo kino Dlabačová. Lokalitu charakterizuje množstvo zelene, ulice sú lemované stromami, ďaleko nie je do parku Kajetánka, kláštornej záhrady, Veľkej strahovskej záhrady alebo na Ladronku. Dopravné spojenie zabezpečujú autobusy aj električky, obe zastávky sú v pohodlnej vzdialenosti do 5 minút chôdze.

Interiér 37 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38594
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    37 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.