Byt, 5 izbový

Nadštandardne vybavený klimatizovaný penthouse s južne orientovanými terasami, balkónom a výhľadom do blízkej zelene i širokého okolia sa nachádza na najvyššom poschodí exkluzívnej, architektonicky vydarenej rezidencie Modřany z r. 2010 s výťahom, recepciou, 24-hodinovou ostrahou, kamerovým systémom, fitness, saunou a podzemným parkovaním.

Plocha strešného bytu (na 5. podlaží) je účelne rozdelená na veľkú obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou a jedálňou, hlavnú spálňu s en-suite kúpeľňou a vlastným šatníkom, 2 detské spálne (so zdieľanou kúpeľňou a samostatnou toaletou), vstupnú halu a technickú miestnosť. Z každej izby vedie vstup na jednu z dvoch terás alebo balkón s výhľadom na park a detské ihrisko.

K vybaveniu v celkovej hodnote 4,3 mil. Kč patrí klimatizácia všetkých izieb, podlahy z dubových lamiel, vyhrievané dlažba, veľkoformátové obklady, drevené okná s dvojsklami, bezpečnostnými a protislnečnými fóliami a automatickými predokennými roletami aj markízami Somfy so systémom Tahoma, kuchyňa luxusnej nemeckej značky Nolte so skleneným obkladom, spotrebičmi Miele, chladničkou a vinotékou Liebherr, ďalej vstupné bezpečnostné dvere Gardes (bezpečnostná trieda 5), ​​záclony, závesy a koberce prémiových značiek, osvetlenie Artemide, sedacia súprava Natuzzi, stôl a stoličky Donate, spálňový nábytok Almi Dekor, v kúpeľniach doplnky zn. Emco a štýlové stierky, práčka a sušička Miele, termostaty Tado s možnosťou ovládania vykurovania na diaľku. Byt stráži zabezpečovací systém Jablotron a záplavové aj pohybové čidlá. Skladba zelene v exteriéri aj interiéri bola navrhnutá záhradným architektom Mariom Wildom, o údržbu zelene na terasách sa stará automatická závlaha. Vykurovanie zaisťuje plynová kotolňa v dome. Kúpna cena zahŕňa 2 garážové státia a pivnicu.

Rezidencia sa nachádza v susedstve základnej školy a supermarketu, v blízkom okolí funguje niekoľko ďalších škôl a škôlok. Neďaleko je poliklinika, ďalšie supemarkety, obchodné centrum, kino, detské ihriská, tenisové kurty, reštaurácie a kaviarne. V krátkej dojazdovej vzdialenosti je Rakúske gymnázium alebo Prague British International School. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, 10 minút chôdze je vzdialená zastávka električiek a tiež železničná zastávka s priamymi spojmi na Hlavnú stanicu. Štvrť spríjemňuje veľká zelená plocha Modřanskej rokliny a fitnes chodník pozdĺž Vltavy.

Interiér 180,2 m2, terasy 35,1 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype a pod.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38930
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    11 000 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    180 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Celková plocha
    215 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.