Byt, 3 izbový

Architektom navrhnutý a nadštandardne vybavený rodinný byt s 2 predzáhradkami a parkovaním je situovaný na prízemí novej rezidencie Aalto Cibulka, v pokojnej časti Prahy 5 obklopenej zeleňou.

Hlavná obytná miestnosť, obývacia izba s kuchynským kútom, je prirodzene spojená so zastrešenou terasou a predzáhradkou. 2 spálne sú orientované na severovýchod a z oboch je prístup na druhú terasu s predzáhradkou. Z predsiene sa vstupuje rovnako do kúpeľne, na toaletu a do komory. Na predzáhradke stojí záhradný domček pre uskladnenie vonkajšieho náčinia.

Byt je stále v záruke (nadobudnutí vlastníckeho práva k novému bytu 2/2020), rovnako ako všetky spotrebiče aj nadštandardné vybavenie, ktoré je podľa architektonického návrhu zhotovené na mieru. V kuchyni je zabudovaný najvyšší rad Wi-Fi spotrebičov Siemens (chladnička, mikrovlnná rúra, parná rúra, indukčná doska, stropný digestor, umývačka) a vinotéka. V obývacej izbe je veľké množstvo úložných priestorov a je tu vytvorené aj miesto pre prácu z domova. Obe spálne aj predsieň majú vstavané šatníkové skrine vrátane policových prvkov. Kúpeľňa je vybavená nábytkom z drevotriesky odolnej proti vlhkosti a doskou z umelého kameňa. Okná sú osadené diaľkovo ovládateľnými (cez WI-FI) motorizovanými vonkajšími žalúziami Somfy s automatický programovateľným svetelným senzorom a sieťami proti hmyzu. Miestnosti sú osvietené LED svetlami a svietidlami značky Nordlux. V komore je prípojka na práčku. Všetko vybavenie, vrátane nábytku na mieru, je v cene. Byt je chránený alarmom a patrí k nemu parkovacie státie v podzemných garážach a pivnica.

Projekt Aalto Cibulka stojí na okraji prírodného lesoparku a je výnimočný zvlneným profilom domu. Lokalita ponúka rad príležitostí pre šport i oddych, v blízkosti je športové centrum, tenisové kurty či golfové ihrisko. Vedľajšia budova bývalej továrne teraz prechádza rekonštrukciou, na jeseň tak bude dokončený projekt Parvi, ktorý sa s Aalto Cibulka prepojí a vznikne tak súkromný vnútroblok plný zelene, s detským ihriskom a vodným prvkom. Komplex má vlastný vchod do lesa. Rušná križovatka Anděl s množstvom obchodov a reštaurácií je autom vzdialená 10 minút, MHD 15 minút. V ulici Nasková je zastávka autobusu.

Podlahová plocha 78,4 m2, predzáhradky 47,1 + 41,1 m2, pivnica.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39821
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    5 300 Kč mesačne
  • Celková plocha
    78 m²
  • Záhrada
    88 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.