Byt, 3 izbový

Svetlý rohový byt po kompletnej rekonštrukcii je umiestnený na 3. podlaží klasického bytového domu s výťahom a záhradou na pomedzí Vršovic a Vinohradov. Veľmi dobre dostupné miesto so všetkými službami.

Praktickú dispozíciu tvorí obývacia izba s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, svetlá vzdušná kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, priestranný šatník a predsieň.

Kompletná rekonštrukcia prebehla v r. 2018, nové sú rozvody, drevené okná, drevené podlahy, kúpeľňa aj kuchynská linka, ktorá obsahuje elektrickú aj mikrovlnnú rúru, plynový sporák, umývačku Bosch a chladničku s mrazničkou. Vykurovanie novým plynovým kotlom Vaillant, kúrenie je ovládané prenosným termostatom. Plne vybavený šatník má prípravu na sušičku. K bytu prislúchajú 2 pivnice, obyvatelia domu môžu využívať bicykláreň, kočikáreň aj upravenú záhradu vo vnútrobloku.

Dom stojí v Kodaňskej ulici kúsok od námestia Svatopluka Čecha s parkovou úpravou. V bezprostrednej blízkosti je materská i základná škola, množstvo kaviarní, reštaurácií a obchodov. V rýchlom dosahu je obchodné centrum Eden a niekoľko športovísk (futbalový, ľahkoatletický aj zimný štadión alebo plavecký bazén a kúpalisko). Takmer pri dome zastavujú priame autobusové spoje do centra (prestupná stanica Florenc vzdialená 13 minút jazdy).

Interiér 80 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39865
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    80 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.