Byt, 2 izbový

Veľmi dobre udržiavaný tichý byt s 2 kúpeľňami leží na 3. podlaží kompletne zrekonštruovaného historického bytového domu s výťahom, fitness a spoločenskou miestnosťou. Atraktívna lokalita v centre pri kostole sv. Štefana, na pomedzí Nového Mesta a Vinohradov, v blízkosti všetkých liniek metra aj niekoľkých električkových zastávok.

Dispozíciu tvorí obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa s en-suite kúpeľňou (vaňa, umývadlo, bidet a WC), predsieň a 2. kúpeľňa (sprchovací kút, umývadlo, bidet a WC). Všetky okná smerujú do kľudného upraveného vnútrobloku.

Na podlahe sú klasické parkety (v kúpeľniach dlažba), okná drevené špaletové. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu. Bezpečie zaručujú vstupné dvere na čipovú kartu, vykurovanie je zabezpečené z centrálnej kotolne. Obyvatelia domu môžu využívať spoločenskú miestnosť a fitnes v suteréne domu.

Elegantná budova stojí v bočnej jednosmernej ulici v centre Prahy, v pešom dosahu Václavského a Karlovho námestia. Len pár krokov vedie k zastávke električiek a stanici metra linky C námestí I. P. Pavlova, pohodlne sa dá dôjsť aj k prestupnej stanici Múzeum. V okolí funguje množstvo reštaurácií, kaviarní a obchodov, Národné múzeum, divadlá, kiná i lekárske služby. K úniku do zelene slúži blízka Kateřinská záhrada, lokalitu spríjemňujú tiež nedávno revitalizované Čelakovského sady.

Interiér 47,4 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39915
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    47 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.