Byt, 3 izbový

Byt s veľkou loggiou s výhľadom do parku aj na panorámu Prahy je súčasťou novostavby komorného rezidenčného projektu s podzemnou garážou. Moderný bytový dom s rýchlou dostupnosťou centra je zasadený do obľúbenej lokality Pražačka v najzelenšej časti štvrti Žižkov.

Dispozíciu bytu na 2. poschodí tvorí viac ako 40m2 obývacia izba prepojená s kuchyňou, jedálňou, pracovným kútom a lodžiou s krásnym výhľadom, ďalej spálňa s en-suite kúpeľňou (sprchovací kút s tropickým dažďom, WC), druhá spálňa, kúpeľňa (vaňa, WC), predsieň a komora s prípojkou na práčku a sušičku. Obývacia izba je orientovaná na severozápad do parku, obe spálne na juhovýchod do pokojnej jednosmernej ulice.

Energeticky úsporný dom bol dokončený v r. 2018. K vyššiemu štandardu patria drevené podlahy, podlahové vykurovanie v celom byte, veľkoformátové obklady a dlažby, lakované interiérové ​​dvere, vstupné bezpečnostné dvere, drevené eurookná s predokennými žalúziami (s čidlami proti vetru). V spálňach sú navyše zatemňovacie závesy. Stenu obývacej izby zdobí betónová stierka, kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi Bosch. V byte zostane vstavaný nábytok na mieru vrátane knižnice s pracovným kútom. K jednotke prislúcha nadštandardne široké garážové státie a pivnica. V dome je k dispozícii aj kočikáreň a parkovacie státie pre návštevy.

Lokalita vyniká množstvom športovísk, takmer pri dome je plavecký bazén a športovo-rekreačný areál Pražačka, v dochádzkovej vzdialenosti sú tenisové kurty a Sokol, pár krokov vedie do lesoparku Krejcárek s detským ihriskom a cyklistickým chodníkom, po ktorej je možné dôjsť prevažne mimo cesty až do centra. V bezprostrednej blízkosti je tiež materská a základná škola i gymnázium, predajňa potravín a ďalšie obchody, artové kino Aero, knižnica, lekáreň a všetky ďalšie služby. Cesta do centra hromadnou dopravou trvá z blízkej električkovej zastávky iba 15 minút.

Podlahová plocha 103,54 m2, lodžia 10,41 m2, pivnica 3,33 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40253
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    104 m²
  • Loggia
    10 m²
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.