Byt, 2 izbový

Záhradný byt s viac ako 100-metrovou záhradou na prízemí moderného trojposchodového bytového domu umiestneného do pokojnej rezidenčnej štvrti Prahy 4 - Krč obklopenej lesoparkami, v blízkosti domu bude nová stanica metra linky D.

Rohový byt (pôvodne garzónka) sa skladá z obývacej izby s kuchyňou, 1 malej spálne oddelenej posuvnými dverami, kúpeľne (s masážnou vaňou, umývadlom a WC) a predsiene. Z obývacej izby vedie vstup na západne orientovanú krytú terasu a ďalej do záhrady.

Komorný bytový dom bol postavený v r. 2014. Na podlahe je dlažba s podlahovým vykurovaním, radiátory, eurookná sú v drevenom prevedení, vstupné dvere sú bezpečnostné. Súčasťou vybavenia je vstavaná skriňa v spálni a kuchyňa vybavená spotrebičmi Bosch. Na záhrade je vlastná studňa (na zalievanie). K bytu patrí pivnica, na ulici je možné bez problémov zaparkovať.

Byt je skvelo situovaný v tichej ulici v zástavbe rodinných domov s rozvinutými záhradami a košatými stromami, a pritom v pohodlnom dosahu všetkého potrebného. Pár krokov od domu je autobusová zastávka, odkiaľ sa dá dostať behom chvíľky k stanici metra Budějovická, v pešom dosahu je železničná zastávka, cesta vlakom do centra na Hlavnú stanicu trvá necelú štvrťhodinu. V pešej vzdialenosti bude tiež nová stanica metra linky D. Okolie ponúka možnosti športového vyžitia vrátane golfového odpaliska, veľké zalesnené plochy sú ideálne na prechádzky, behanie aj venčenie psov.

Podlahová plocha 37 m2, záhrada 135 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42595
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Poplatky za služby
    3 300 Kč mesačne
  • Celková plocha
    37 m²
  • Záhrada
    135 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.