Byt, 4 izbový

Na predaj ponúkame svetlý rodinný byt s dvoma balkónmi, z ktorých jeden poskytuje otvorené výhľady na vrch Devín, prírodnú rezerváciu Prokopského údolia aj do širokého okolia. Táto nehnuteľnosť je súčasťou nadštandardnej rezidencie Sky Barrandov, ktorá bola ocenená titulom Realitný projekt roku 2015. Štvrť so všetkými službami i parkami sa nachádza len 15 minút jazdy od centra.

Praktickú dispozíciu bytu v 5. podlaží tvorí obývacia izba s kuchynským kútom, hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou (sprchovací kút), ďalšie 2 spálne, centrálna kúpeľňa (s vaňou), samostatná toaleta, predsieň a technická miestnosť s prípojkou na práčku. Z obývacej izby a hlavnej spálne vedie vstup na organicky tvarovaný balkón s výhľadom na Prahu s množstvom zelených plôch, ostatné spálne majú prístup na druhý veľký krytý balkón.

Energeticky mimoriadne úsporná rezidencia bola dokončená v r. 2017 podľa návrhu ateliéru P.H.A., na architektonickom riešení sa podieľala aj svetovo preslávená prof. Eva Jiřičná. K vysokému štandardu vybavenia bytu patria drevené podlahy Kährs, veľkoformátová dlažba, obklady a kúpeľňové zariaďovacie predmety Villeroy & Boch, batéria Hansgrohe, vstupné bezpečnostné protipožiarne dvere Sherlock (tr. 3), vykurovanie podlahovými konvektormi, (zdroj tepla z centrálnej kotolne) systém inteligentnej domácnosti Haidy či rekuperácia zn. Paul umožňujúca automatický prísun čerstvého vzduchu bez nutnosti otvárania okien. Kuchyňa je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi AEG. Interiér presvetľujú veľkoformátové okná s drevenými rámami. K jednotke prislúcha garážové státie a pivnica, oboje dostupné výťahom.

Moderná rezidenčná štvrť sa rozkladá v susedstve zelenej plochy Růžičkovej rokliny, pár minút chôdze od Prokopského údolia a mestskej pamiatkovej zóny Barrandov s funkcionalistickými vilami. V mieste je k dispozícii niekoľko detských ihrísk, supermarket, materská a základná škola, športoviská, pošta, poliklinika, lekáreň a ďalšie služby. 5 minút trvá chôdza na zástavku električky alebo autobusovú zastávku, cesta k stanici metra Smíchovské nádraží zaberie iba 8 minút. Autom sa dá rýchlo napojiť na tunelový komplex, Južnú spojku aj Pražský okruh.

Podlahová plocha 102,7 m2, balkóny 20,7 m2, pivnica 3,7 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43321
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    103 m²
  • Balkón
    20 m²
  • Celková plocha
    123 m²
  • Parkovanie
    1 garážové parkovacie miesto
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.