Byt, 2 izbový

Slnečný 2-izbový byt v novovznikajúcom bratislavskom downtowne sa nachádza v projekte na skok od shopping centra Eurovea. Narastajúca popularita v tejto expandujúcej oblasti inšpiruje výstavbu a v tejto lokalite exkluzívne ponúkame dva 2-izbové byty.

Dispozíciu bytu tvorí priestranná vstupná hala s miestom pre vstavané šatníky, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Zo spálne aj z obývačky je umožnený vstup na balkón s JV orientáciou, kde novým majiteľom spríjemnia rána východy slnka. K bytu prislúcha pivničná kobka a veľkorysé garážové státie v suteréne domu za príplatok.

Štandardom bytu sú hliníkové izolačné trojsklá, vzduchotechnika, chladené stropy, exteriérové hliníkové elektrické žalúzie, laminátové podlahy, gresová dlažba na balkóne, podlahové kúrenie, kompletná elektroinštalácia vrátane internetového a TV pripojenia, sanita v kúpeľni, bezpečnostné protipožiarne dvere a interiérové dvere. Koncept interiéru je založený na otvorenosti a ilustruje bohaté možnosti dizajnových riešení v súlade s vkusom nových vlastníkov bytu.

Spoločné priestory budú vybavené dlažbou, kobercami, recepciou a kamerovým systémom. Projekt počíta s detskou škôlkou, fitness centrom a reštauráciou.

Nová lokalita ponúka všetky druhy služieb vrátane športových aktivít či prechádzok pri Dunaji. Nákupné centrá OC Eurovea a Nivy vynikajú mimo iné i množstvom kvalitných kaviarní, bistier i reštaurácií. Ďalšou pridanou hodnotou je pešia dostupnosť do historického centra. V bezprostrednej blízkosti nájdeme zástavky MHD ako i priame napojenie na diaľnicu D1.

Svoboda & Williams je exluzívne poverená predajom dvoch 2-izbových bytov a dvoch 1-izbových bytov. Všetky 2-izbové a 1-izbové byty v projekte sú vypredané a k dispozícií developer ponúka už len apartmány.

Cena bytu s pivničnou kobkou 349.990 EUR s DPH
Cena za garážové státie 25.000 EUR s DPH

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43514
  • Predajná cena
    349 990 €
  • Podlahová plocha
    65 m²
  • Balkón
    13 m²
  • Celková plocha
    78 m²
  • Parkovanie
    garážové státie 25.000 EUR/ks
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.