Byt, 2 izbový

Byt s vysokými stropmi a výhľadom do zeleného vnútrobloku je umiestnený vo zvýšenom prízemí upraveného tehlového bytového domu, stojaceho v neprejazdnej ulici v Prahe 5, pár minút chôdze od smíchovského centra Anděl a v blízkosti niekoľkých parkov.

Plocha bytu je rozdelená na obývaciu izbu s kuchynským a jedálenským kútom, spálňu, kúpeľňu (so sprchovacím kútom a umývadlom), samostatnú toaletu a predsieň. Celý byt je orientovaný do vnútrobloku s mohutnými stromami.

V interiéri sú nové laminátové podlahy, okná sú plastové. Vykurovanie je elektrické, na uskladnenie vecí je k dispozícií pivnica. Dom má opravenú fasádu.

Výhodná je najmä poloha v blízkej vzdialenosti od pešej zóny na Anděl, so stanicou metra, zastávkami električiek s mnohými linkami, reštauráciami, kaviarňami, obchodmi i obchodno-zábavnými centrami, ale zároveň bokom od mestského ruchu. V pohodlnom dosahu je aj autobusový terminál Na Knížecí, široká ponuka občianskej vybavenosti sa ešte zväčší po dokončení novej štvrti Smíchov City. Možnosť pekných prechádzok poskytujú blízke parky: Mrázovka, sady Na Skalce, záhrada Santoška alebo Sacré Coeur.

Interiér 45 m2, pivnica 4 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43540
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    1 520 Kč mesačne
  • Celková plocha
    45 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.