Developerský projekt

Krásne, kvalitné a spoľahlivé - presne také boli automobily Praga. S vozidlom Praga jazdil v 20. rokoch aj T. G. Masaryk. Na mieste v pražskom Karlíne, kde sa "pragovky" opravovali, teraz vzniká developerský projekt Palác Praga. Aj táto rezidencia bude predstaviteľom kvalitného českého nadčasového dizajnu rovnako ako značka, ku ktorej názov odkazuje.

Rezidenciu situovanú priamo na úpätí vrchu Vítkov bude tvoriť súbor troch budov. Najvyššia z nich zaujme odvážnym architektonickým prvkom, ktorý budí dojem, že horné podlažia levitujú vo vzduchu. Spracovania sa ujalo štúdio A.D.N.S., za ktorým stojí veľa úspešných projektov. Praga Rezidence ponúkne moderné bývanie tesne prepojené s mestskými vymoženosťami aj pokoj v súkromnej záhrade alebo okolitých parkoch. K spokojnosti prispejú kultúrne a kulinárske zážitky, za ktorými nie je potrebné nikam jazdiť. Aj cestovanie je však jednoduché, a to vďaka blízkosti takmer všetkých typov mestskej aj diaľkovej dopravy: metra, električiek, autobusov i vlakov.

Byty:
Všetkých 43 bytov bude vynikať množstvom priestoru, svetla a úložných priestorov. Ku každému bude patriť lodžia, balkón alebo terasa a pivnica. Možnosť parkovania v podzemnej garáži za príplatok. Rezidencia vo svojich desiatich nadzemných podlažiach ponúkne byty s dispozíciami 1 + kk až 6 + kk a výmerami v rozmedzí 34 až 195 m2, a to vrátane šiestich luxusných mezonetových penthousov a dva trojpodlažné záhradné townhousy s vlastnou garážou s dielňou. Dôraz sa bude klásť aj na reprezentatívny vzhľad spoločných priestorov a lobby.
Byty budú dokončené vo vysokom štandarde masívnymi trojvrstvovými dubovými podlahami, veľkoformátovou dlažbou a obkladmi, veľkoplošnými oknami, kvalitnou kúpeľňovou sanitou a zariaďovacími predmetmi, alarmom, bezpečnostnými dverami a videotelefónom.

Lokalita:
Karlín sa rok od roku stáva príjemnejším miestom na bývanie. Prispieva k tomu kvalitný urbanizmus, ktorý nezanedbáva podporu všetkého, čo povyšuje miesto na bývanie na miesto na život. Za kultúrou sa dá ísť napríklad do Fora Karlín, ktoré je od rezidencie vzdialené pár krokov. Kontakt s prírodou sprostredkováva nielen súkromná záhrada, ale aj revitalizované parky v okolí. Športové vyžitie si v tesnej blízkosti nájdu cyklisti, bežci i golfisti. Gurmetov aj gurmánov nadchne výber kaviarní a reštaurácií s menu zo všetkých kútov sveta. K unikátnemu géniu loci miesta čoskoro prispeje tiež Negrelliho viadukt, druhý najstarší most v Prahe a v čase svojho vzniku tiež najdlhší kamenný most v Európe. Po vzore Viedne a ďalších európskych metropol v jeho oblúkoch vzniknú bistrá, remeselné dielne, galérie alebo ateliéry.

Pre viac informácií navštívte oficiálne stránky projektu PRAGA Rezidence.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 8, Karlín, Hlavní město Praha
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    24724

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.