Prehľad jednotiek

Developerský projekt

V prírode tak blízkej, že ju môžete vnímať všetkými zmyslami. V meste tak ľahko prístupnom, že jeho služby máte kedykoľvek po ruke. V Prahe nie je veľa miest s tak uvoľnenou atmosférou a bohatým komunitným životom. Vo svahu nad Vltavou, na okraji pôvabnej rezidenčnej štvrti vzniká projekt Vila Hodkovičky - elegantný bytový dom, kde kultúra bývania nekončí dverami do bytu.

Butikový projekt je predstaviteľom nového trendu v bývaní, tzv. city housing, ktorý je fúziou rodinného bývania a bytových jednotiek v kompaktnej zástavbe. Budovu pohodlne usadenú v zeleni medzi vilami navrhlo štúdio P6PA + Architects. Tvoria ju dve vzájomne sa doplňujúce časti: dominantná sekcia s výťahom a 10 bytmi na 5 podlažiach a subtílnejší trakt s 3 mezonetovými bytmi typu townhouse. Viladom má vlastnú, vysokými stromami ohraničenú záhradu.

Byty:
Presvetlené a komfortné byty majú podlahovú plochu od 41 do 104 m2 (1 + kk až 3 + kk). Každý townhouse ponúkne dispozíciu 4 + kk rozloženú na 2 podlažiach. Byty sú na predaj v dokončenom stave. Vybavenie bude zahŕňať drevené okná s veľkosťou "floor-to-ceiling" s trojsklami, kúpeľne s veľkoformátovou dlažbou, mozaikové obklady Durstone, sanitárne zariadenia Hüppe, Laufen a Grohe, podlahové vykurovanie, interiérové dvere Sapeli a bezpečnostné vstupné dvere. V súčasnej dobe si môže presný štandard zariadení zvoliť klient sám, upraviť možno i dispozície. Spoločnosť Decoland Design Interiors ponúka spracovanie návrhu klientských zmien, pomoc s výbavou interiéru nového domova a zľavu 35 000 Kč pri obstaraní novej kuchyne od značiek Scavolini alebo Team 7.
Na obytné priestory na prízemí nadväzujú až 150metrové privátne záhradky. Ku každej jednotke prislúcha 1 garážové státie a pivničné kóje, je tu aj praktická umyváreň pre kolesá a psov. Predpokladaný termín odovzdania november 2018.

Lokalita:
Vilová štvrť Hodkovičky patrí k najpokojnejším častiam Prahy. V okolitých lesoch, predovšetkým v malebnom údolí Zátišského potoka, možno tráviť hodiny. Priamo pod svahom sa vinie cyklotrasa, ktorá vedie zo Zbraslavi cez centrum až do Tróje a ďalej na západ od Prahy. Ďalšie športové vyžitie ponúka blízke športové areály a golfový klub. V tesnej blízkosti vily je materská i základná škola a detské ihrisko. V krátkej dojazdovej vzdialenosti je veľké nákupné centrum. Len pár minút chôdze od domu stavia električka, ktorá premáva 20 minút na Václavské námestie. V dochádzkovej vzdialenosti je aj zastávka autobusov a vlakovej stanice Praha-Braník s rýchlymi a priamymi spojmi na Hlavní nádraží. Cestu autom uľahčuje neďaleký nájazd na Barrandovský most alebo na Pražský okruh.

Pre viac informácií navštívte webové stránky projektu Vila Hodkovičky.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 4, Hodkovičky, Hlavní město Praha
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    29395

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.