Prehľad jednotiek

Developerský projekt

Rodinná horská základňa, kde zabudnete na všedné starosti. Vydáte sa na zjazdovku, ktorá je 200 metrov odtiaľto, alebo na bežky? Necháte sa vyviezť blízkou lanovkou na prechádzku po hrebeňoch, alebo vyrazíte na bicykel po chodníkoch hlbokými lesmi? V apartmánových bytoch v komplexe TRIO Harrachov môžete nájsť druhý domov a vďaka potenciálu následného prenájmu ide aj o zaujímavú investičnú príležitosť. Prvá budova je skolaudovaná a dokončenie druhej fáze projektu je naplánované na jún 2022.

Návrh projektu usadeného do samého srdca Harrachova vznikol v pražskom ateliéri Ing. Michala Kasíka PhD. ArchiSPACE. Komplex inšpirovaný typickou krkonošskou architektúrou bude tvoriť trojica päťposchodových domov, každý s 13 atraktívnymi apartmánmi. Takmer všetky jednotky budú mať terasu alebo balkón a budú orientované na juh či juhovýchod. Výhľady z okien povedú na budúce námestie či do zalesneného svahu.

Byty:
Apartmány budú mať dispozície 1 + kk až 3 + kk a podlahovú plochu od 25 m2 do 88 m2. Byty sú na predaj v dokončenom stave, s prípravou na kuchynskú linku a s kompletným sanitárnym zariadením (sprchovací kút, umývadlo, WC). Vybavenie bude zahŕňať drevené podlahy v obytných miestnostiach, v kúpeľni keramickú dlažbu, drevené okná s tepelne a akusticky izolačnými trojsklami a bezpečnostné vstupné dvere. Vykurovanie bude plynové centrálne. Ku všetkým jednotkám patria priestranné pivničné kóje, ideálne na uskladnenie bicyklov, lyží a ďalšieho športového či detského vybavenia, a je možné dokúpiť garážové státie. Dokončenie 1. bytového domu je naplánované na leto r. 2020, zvyšné 2 potom na jar r. 2021.

Lokalita:
Miesto, kde gróf Harrach predstavil prvýkrát v českých krajinách lyže, sa postupne rozvinulo na 1 z 3 najvýznamnejších krkonošských horských stredísk s kompletnou infraštruktúrou a vynikajúcimi podmienkami pre široké športové vyžitie v priebehu celého roka. Komplex je umiestnený na úpätí vrchu Hrebienok, 200 metrov od lanovky a zjazdovky. V pešom dosahu (600 m) je aj stanica lanovky vedúcej na obľúbenú Čertovu horu. K ďalším ľahko dostupným aktivitám patrí golf (9 jamkové ihrisko s indoor simulátorom), bobová dráha, lanové centrum, kúpalisko, krytý bazén alebo paragliding. Hlavná promenáda je blízko, ale zároveň neruší. Pri budúcom komplexe je reštaurácia, ďalšie sa nachádzajú v tesnej blízkosti rovnako ako potraviny, pošta alebo bankomaty. K zaujímavostiam mestečka patrí Mamutí skokanský mostík, sklárske alebo ski múzeum či krásne Mumlavské vodopády. Z Prahy je Harrachov vzdialený necelé 2 hodiny pohodlnej jazdy.

Pre viac informácií o projekte navštívte webovú stránku TRIO Harrachov.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Semily, Harrachov, Liberecký kraj
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    30455

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.