Prehľad jednotiek

Developerský projekt

Rezidencia Orelská 13 prináša byty veľké tak akurát, aby ste si ich ľahko a rýchlo zvládli zariadiť podľa svojich predstáv. Predvolené podmienky sú priamo skvelé - novo zrekonštruovaný secesný dom s vnútroblokom plným zelene, starostlivo renovovanými spoločnými priestormi a chytro rozvrhnutým bytmi, ktoré čakajú na to, že im dáte novú tvár. To všetko v pulzujúcej lokalite pražských Vršovic, pár krokov od vršovického námestia alebo kultovej ulice Krymská. Plánované dokončenie marec 2019 (1. fáza - 1. až 5. NP) a október 2019 (2. fáza - podkrovné byty, byty so záhradami a spoločné priestory domu).


Rekonštrukcia secesného domu z roku 1911, ktorý stojí v pôvodnej zástavbe pražských Vršovic tvorí 19 bytových jednotiek - 15 bytov s dispozíciami 2 + kk, dve prízemné jednotky s vlastnými záhradkami, dva novo vstavané podkrovné byty s terasami a samostatne stojaci záhradný domček s vlastným pozemkom.
Počas rekonštrukcie bude zachované či obnovené maximum z jeho secesného pôvabu - špaletové okná, dvojkrídlové vstupné dvere, lodžiové steny, schodiskové zábradlia a ďalšie. Dôjde tiež k celkovej sanácii stavby, inštalácii nového výťahu, výmene všetkých rozvodov, výstavby podkrovia a kompletnej renovácii spoločných priestorov.

Byty:
Byty v Orelská 13 sú na predaj prevažne v stave white walls (kolaudačné minimum), teda pred dokončením finálnych povrchov. Sú tak ideálnou príležitosťou pre tých, ktorí chcú vytvoriť osobitý domov. Dva novo vstavané podkrovné byty s galériami a vzorový byt budú kompletne dokončené.

Lokalita:
Drvivá väčšina európskych miest v sebe ukrýva onú povestnú "cool štvrť", ktorej ohlas prekračuje hranice. Práve takou štvrťou sú pražské Vršovice. V poslednej dekáde prechádzajú dynamickou premenou, za ktorou stojí nielen mestská časť, ale aj rad susedských projektov a iniciatív. Najostrejším príkladom novej tváre Vršovic je ulica Krymská, ktorú denník The New York Times označil za jednu z 12 najobľúbenejších európskych ulíc. Krymská aj jej okolie prekypujú rýdzo lokálnymi podnikmi - od bistier, kaviarní a domácich pekární až po komorné kino, jogové štúdio a najrôznejšie pop-up projekty. To všetko sa nachádza len pár minút chôdze od rezidencie Orelská 13, rovnako ako pôvabné Havlíčkovy sady s vlastnou vinicou. Na opačnej strane na vás zase čaká športový areál s bazénom alebo nákupné centrum. Električková zastávka je vzdialená 250m od domu a do centra Prahy sa dostanete za pár minút. Autom sa zase ľahko napojíte na Južnú spojku.

Pre viac informácií o projekte navštívte webovú stránku Orelská13.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 10, Vršovice, Hlavní město Praha
  • PENB
    G
  • Referenčné číslo
    30605

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.