Prehľad jednotiek

Nová rezidencia

Nadčasové bývanie zasadené do obľúbenej bratislavskej štvrte v susedstve historického centra mesta ponúkne novo vznikajúca rezidencia, ktorá spája výhody novostavby s moderným dizajnom a zeleňou. Príjemná rezidenčná lokalita nadosah všetkej občianskej vybavenosti a neďalekej zelene Medickej alebo Prezidentskej záhrady, poskytne okrem iného široké možnosti voľnočasových aktivít. Výhodou lokality je predovšetkým šírka služieb, vynikajúca dopravná dostupnosť a rýchly dosah prírody. Predpokladaný termín dokončenia 11/2020.

O projekte
Rezidenciu tvoria dva úplne nové bytové domy s podzemným parkovaním, zelenou vegetačnou strechou na strope podzemného podlažia medzi domami a širokým átriom so zeleňou. Dom A bude mať 8 nadzemných podlaží a podzemné parkovisko. Na prízemí domu A sa bude nachádzať obchodný priestor a na 2-7 podlaží bude umiestených 17 bytov a 5 apartmánov. Dom B bude mať 3 nadzemné podlažia, ktoré ponúknu 6 bytov a 4 apartmány na prízemí s predzáhradkami.

Byty
K dispozícii budú 2 až 4 izbové byty s výmerou od 41 až po 140,5 m2. Niektoré z bytov ponúknu balkón alebo priestrannejšiu terasu, každý byt bude disponovať vlastnou komorou. Štandardné vybavenie bude zahŕňať laminátovú podlahu, kvalitné obklady, dlažbu, interiérové dvere, sanitu značky Standard Ideal a plastové okná a dvere s izolačným trojsklom. Navrhnuté je podlahové vykurovanie z centrálnej kotolne umiestnenej v objekte, ako aj rebríkový radiátor v kúpeľni. Byty budú klimatizované samostatnou jednotkou. Vstupné hliníkové domové dvere na čip a možnosť dokúpenia parkovacieho státia v garáži v cene 25 000 Euro (s DPH).

Lokalita
Bytový komplex vzniká v okolí Obchodnej ulice, Medickej záhrady a Prezidentského paláca. Jeho obyvatelia budú mať v blízkosti všetky potrebné služby a inštitúcie: vzdelávacie od jaslí až po univerzity, zdravotné a kultúrne. V pešej dostupnosti sú taktiež skvelé nakupovacie možnosti od malých pekární a farmárskych trhov až po supermarkety. Lokalita je veľmi obľúbená pre svoju bohatú infraštruktúru, široké možnosti športového vyžitia a rýchlu dopravnú dostupnosť autom aj MHD.

Pre ďalšie informácie kontaktujte našu kanceláriu.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Bratislava I, Staré Mesto
  • Parkovanie
    41 garážových státí
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    33654

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.