Prehľad jednotiek

Penthousy s výhľadom na Hrad

Nový developerský projekt umiestnený v atraktívnej polohe pri petržalskom brehu Dunaja ponúka moderné bývanie v blízkosti historického centra, zelene Sadu Janka Kráľa, ako i kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V našej ponuke nájdete tri najexklúzivnejšie byty - penthousy projektu s veľkometrážnymi terasami a jedinečnými výhľadmi na Hrad, UFO či Katedrálu sv. Martina.

O projekte
Výborne riešený polyfunkčný komplex na začiatku Petržalky pozostáva z rezidenčnej a kancelárskej budovy. Kancelárska budova so siedmimi nadzemnými podlažiami tvorí hranu bloku a zároveň slúži ako protihluková bariéra, čím vzniká pokojnejší vnútroblok, do ktorého je vsadená 18-podlažná rezidenčná budova. Tá ponúka trvalo udržateľné bývanie vďaka vegetačným bezúdržbovým strechám, ktoré zachytávajú nečistoty a produkujú kyslík, čím zlepšujú ovzdušie a celkovú mikroklímu v lokalite. Naviac je fasáda bytového domu s kompozitným obkladom prevetrávaná, vďaka čomu v lete odvádza nadbytočné teplo a znižuje tak nároky na chladenie. Súčasťou bytového domu bude exkluzívna vstupná hala s lobby s 24/7 recepciou a bezpečnostnou službou.

Penthouses
Na najvyšších dvoch podlažiach novostavby sa nachádzajú výnimočné penthousy s neopakovateľnými výhľadmi. V našej ponuke nájdete tri 4-izbové penthousy s veľkorysými terasami. Penthousy disponujú oknami Schüco so zvukotesnými hliníkovými rámami a izolačným trojsklom s elektronicky ovládateľnými exteriérovými žalúziami. Reguláciu tepla zabezpečuje dvojzónový digitálny termostat, ktorý rozdeľuje reguláciu na dennú a nočnú zónu. Súčasťou je tiež podlahové kúrenie, vykurovanie bytu zabezpečené fan-coil jednotkami, kamerové systémy či protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere. Štandard bytov zahŕňa podlahy, interiérové dvere, obklady, dlažby, sanita pochádzajúce od renomovaných výrobcov Duravit, Geberit, Hansgrohe, Rako, Klassen (dokončenie podľa výberu klienta).

Lokalita
Poloha novostavby situovanej v prvej línii Petržalky zabezpečuje rýchle spojenie s blízkym centrom či kľúčovými dopravnými tepnami a cyklotrasami. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – susedná administratívna budova Einpark Offices prinesie nákupnú pasáž s obchodmi, reštauráciami a kaviarňami. V blízkosti sú tiež materské i základné školy a gymnáziá či obchodné centrum Aupark spojené s blízkym peším mostom. Zastávka autobusov v tesnej blízkosti pred novostavbou. Priaznivci aktívneho trávenia voľného času ocenia bezprostredné napojenie na cyklotrasy do Rakúska či Maďarska.

K bytom si je možné zakúpiť 4 parkovacie státia v podzemnej garáži o veľkosti 17,5 m2. Cena parkovacieho státia je 28 000 EUR s DPH. Pre vlastníkov je pripravená aj možnosť osadenia nabíjačky elektromobilu pri garážovom státí.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Bratislava V, Petržalka
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    A
  • Referenčné číslo
    35631

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.