Developerský projekt

V mieste bývalých viníc, kde sa dnes nachádza honosná rezidenčná štvrť, v susedstve unikátnej prvorepublikovej kolónie radových domov, vzniká na rohovom pozemku komorný developerský projekt U Malvazinky. Štvorposchodový dom poskytne po kompletnej rekonštrukcii bývanie s takmer rodinnou atmosférou.

O projekte
V polovici dvojdomu na rohovom pozemku vznikajú 3 kvalitne vybavené byty a 3 ateliéry. Bytové jednotky vo vyšších podlažiach ponúkajú z okien či balkónov krásne výhľady na panorámu Prahy, Ateliéry sú orientované do vlastných predzáhradiek. Na pozemku stojí samostatná dvojgaráž. Dom nemá výťah.

Byty
Ateliéry na prízemí majú výmery 42 a 41 m2 a predzáhradky 30 m2. V 1. poschodí je ateliér s veľkosťou 40,9 m2 s balkónom (5 m2) a bytová jednotka 2 + kk (42,3 m2) s balkónom (5 m2), 2. poschodie tvorí byt 3 + kk s plochou 83,1 m2 a 2 balkónmi (spolu 10 m2), ďalej je tu vstup do podkrovného bytu rozkladajúceho sa na 92,5 m2 s terasou (4 m2) a pôsobivými výhľadmi na Prahu. Balkóny majú východnú či západnú orientáciu. Kvalitný štandard vybavenia zahŕňa drevené podlahy, okná s hliníkovými rámami a trojsklami, rozvod UPC. Byty budú kompletne dokončené vrátane finálnych povrchov, kúpeľní, atď. Vykurovanie z centrálnej plynovej kotolne.

Lokalita
Vyhľadávanú pokojnú štvrť krášli mnoho významných architektonických pamiatok a upravené záhrady s bohatou zeleňou, jednou z tunajších dominánt je pamätný, cez 160 rokov starý dub. Neďaleko je tiež niekoľko parkov, napríklad Paví vrch alebo záhrada Santoška. Lokalita poskytuje príjemné bývanie v pohodlnom dosahu služieb. V dochádzkovej vzdialenosti funguje súkromná materská škola, štátne MŠ a ZŠ, kaviareň, supermarket, rehabilitačná klinika s bazénom alebo detské ihrisko. K stanici metra a obchodno-zábavnému parku Anděl sa možno dostať autobusovým spojom behom 5 minút.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 5, Smíchov, Hlavní město Praha
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    35711

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.