Prehľad jednotiek

Rezidenčný projekt Hillside

Nadčasové bývanie situované na okraji obľúbenej bratislavskej časti v Záhorskej Bystrici ponúkne novo vznikajúci rezidenčný projekt Hillside s výhľadmi na Malé Karpaty. Projekt spája výhody novostavby s moderným dizajnom v kombinácii s progresívnou filigránovou technológiou výstavby. Pokojná a tichá rezidenčná lokalita na dosah kompletnej občianskej vybavenosti, ako i neďalekých lesov poskytne taktiež široké možnosti voľnočasových aktivít. Predpokladaný termín kolaudácie 09/2021.

O projekte
Rezidenciu Hillside tvorí 6 nízkopodlažných bytových domov s podzemným parkovaním. Garážový typ parkovania je spoločný pre celý objekt. Domy C1, C3 a C5 majú 5 nadzemných podlaží, domy C2, C4 a C6 disponujú 4 nadzemnými podlažiami. Projekt vytvorí príjemnú rezidenčnú štvrť obklopenú prírodou so skvelou dostupnosťou centra Bratislavy.

Byty
K dispozícii budú 2-izbové až 5-izbové byty s výmerami od 38 m2 po 145 m2. Každý z bytov ponúkne priestranný balkón, terasu alebo predzáhradku. Štandardné vybavenie bude zahŕňať veľkoformátové francúzske hliníkové okná s izolačnými trojsklami, podlahové kúrenie, fancoilové stropné chladenie, predprípravu na elektricky ovládané exteriérové žalúzie, laminátové podlahy, interiérové dvere, v kúpeľni obklady, sanitu, batérie značky Kludi, sprchový kút so zabudovaným podlahovým žľabom/vaňu, toaletu.
Nadštandardné vybavenie bude zahŕňať vyššiu kvalitu materiálov, drevené podlahy, bezfalcové interiérové dvere, v kúpeľni väčší formát dlažby, batérie Hansgrohe. Ku kúpe bytu sa vzťahuje povinnosť prikúpiť pivničnú kobku a minimálne 1 parkovacie státie v garáži. Cena pivnice je 1 200 EUR/m2, výmery sú od 2 do 24 m2. Ceny parkovacieho státia sa pohybujú od 10 990 EUR/ks do 19 990 EUR/ks.

Lokalita
Bytový komplex Hillside vzniká na okraji Záhorskej Bystrici. Výhodou tejto lokality je pokojné bývanie na okraji Bratislavy s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a rýchlym dosahom prírody. Štvrť poskytuje pokojné a tiché prostredie a zároveň kompletnú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú Malé Karpaty so širokými možnosťami športového vyžitia. Do centra mesta sa rýchlo dopravíte autom alebo autobusom MHD. Zástavka MHD, ako aj detské ihrisko sa nachádzajú 150 m od domu, supermarket je vzdialený 500 m.

Pre ďalšie informácie kontaktujte našu kanceláriu.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Bratislava IV, Záhorská Bystrica
  • Parkovanie
    garážové státie v suteréne budovy od 8.990 EUR/ks
  • PENB
    A
  • Referenčné číslo
    38012

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.