Historický objekt

Rozsiahle pozemky s hradom na predaj sa nachádzajú v slnečnej toskánskej krajine. Stoja na kopci a majú úchvatný panoramatický výhľad.

Hrad o ploche 802 m2 pochádza z 16. storočia a bol pred nedávnom zrenovovaný. Donedávna bol používaný ako rezidencia a jeho konštrukcia je vo veľmi dobrom stave. Má tri nadzemné podlažia, suterén a dvojposchodovú vežu s cimburím, freskami a mramorovým krbom. Stavby o celkovej rozlohe 5 568 m² zahŕňajú mnoho rôznych budov, z ktorých niektoré sa dostali do havarijného stavu. Veľký vidiecky dom aj menšia obytná budova prešli síce úpravou a teraz zahŕňajú obytné priestory, tie je však potrebné ďalej rekonštruovať a modernizovať. Na pozemku je ďalej k dispozícii reštaurácia (444 m2) s priestrannou halou a barom.

Pozemky o 426 ha zahŕňajú lesy, poľnohospodársku pôdu i olivový háj. Tiež sú tu udelené práva na ťažbu dreva do 5/10 ha dreva ročne. Zvyšok pozemku možno využiť pre rozšírenie poľnohospodárstva alebo pre funkčné podnikanie s olivovým olejom.

Vzhľadom k tomu, že je potrebné rozsiahle renovácie, predstavuje kúpa skvelú príležitosť premeniť túto nehnuteľnosť vo svoj vysnívaný domov.

Interiér 5 568 m², pozemok 426 ha.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30820
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Úžitková plocha
    5 568 m²
  • Pozemok
    4 260 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.