Historický objekt

Ponuka unikátnej budovy zo 16. storočia. Bývalý hotel, určený ku kompletnej rekonštrukcii, je súčasťou mestskej pamiatkovej rezervácie Kutná Hora, zapísanej na zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Mesto s bohatou históriou spojenou s ťažbou striebra a vinárstvom leží hodinu jazdy od Prahy.

V trojpodlažnom dome s priestrannými pivnicami a podkrovím zostali zachované významné historické konštrukcie a prvky, ako sú napríklad klenby, oblúky, trámové stropy a záklopy, uličná fasáda, barokový portál za vstupom, železné plátované dvere a vnútorné kazetové dvere aj secesná ornamentálna dlažba.

Podľa platného územného plánu možno v budove zriadiť hotel alebo nákupnú galériu s bytmi či kanceláriami v hornej časti. Súčasťou kúpnej ceny je projekt prestavby na 5-hviezdičkový hotel, pre ktorý bolo v roku 2011 vydané stavebné povolenie.

Dom sa nachádza v úplnom centre mesta, v bezprostrednej blízkosti Palackého, Václavského a Havlíčkova námestia. V okolí sú kaviarne, reštaurácie, obchody, strážené parkoviská a informačné centrum. Minútu chôdze od domu zastavuje mestská autobusová linka, hlavná autobusová aj vlaková stanica je vzdialené asi 15 minút chôdze. Atraktívne mesto ponúka široké možnosti trávenia voľného času, množstvo historických pamiatok, kultúrnych podujatí, turistických chodníkov, parkov a vyhliadok.

Pozemok 737 m2, zastavaná plocha cca 650 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34523
  • Predajná cena
    989 511 €
  • Úžitková plocha
    2 500 m²
  • Zastavaná plocha
    650 m²
  • Pozemok
    737 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.