Pozemok

Výhodne situovaný rozľahlý stavebný pozemok s halou v pokojnej lokalite medzi novostavbami rodinných domov v obci Kalinkovo.

Oplotený pozemok so všetkými inžinierskymi sieťami a vstupom z obecnej asfaltovej komunikácie. Na 1/3 pozemku stojí hala s dvomi vstupmi (zastavaná plocha 252m2) o rozmeroch 18 x 14 metrov s kancelárskym priestorom a dlhou montážnou jamou. Možné využitie haly na stanicu technickej kontroly, autoservis, sklad alebo parkovanie 2 kamiónov. Stavebný pozemok je vhodný na výstavbu jedného alebo dvoch rodinných domov, druhú časť využiť na podnikateľský účel alebo rozdeliť na 2 samostatné pozemky.

Obec Kalinkovo sa nachádza na Žitnom ostrove, juhovýchodne od Bratislavy. Vzdialenosť Kalinkova od hlavného mesta je približne 13 kilometrov. Obec poskytuje možnosť športového a kultúrneho vyžitia. Pár metrov vzdialená hrádza poskytuje priestor pre aktívne trávenie voľného času prechádzkou, bicyklovaním či korčuľovaním. Rybník pri futbalovom štadióne umožňuje príjemný relax pri vode, rybačku a v zimných mesiacoch aj korčuľovanie. Obec často organizuje rôzne kultúrne podujatia.

Celková výmera 2 196 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31971
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    2 196 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.