Pozemok

Stavebný pozemok o výmere 807 m2 leží na atraktívnom mieste v pokojnej vilovej štvrti susediacej s Průhonickým parkom, pamiatkou pod patronátom UNESCO. Skvelé prostredie pre rodinné bývanie, a to najmä vďaka blízkosti prírody, všetkých služieb i Prahy.

Rovinatý pozemok s vysokými stromami je ideálny pre stavbu rodinného domu. Na pozemok sú privedené inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia), navyše má vlastnú studňu. Zakúpením susedného pozemku možno celkovú rozlohu zväčšiť na 1 459 m2.

Pozemok leží na mieste s množstvom zelene. Susedný rozľahlý Průhonický park ponúka možnosť dlhých prechádzok lesom, cez lúky, okolo rybníkov, vodopádov a ku krásnym vyhliadkam. V Průhoniciach je k dispozícii materská a základná škola, niekoľko reštaurácií a kaviarní, kino, športové aj detské ihriská i obchody. Ďalšie služby ponúkajú susedné Čestlice s nákupnou a zábavnou zónou, aquaparkom a dendrologickou záhradou. Miesto má veľmi dobrú dostupnosť nielen autom, ale aj autobusom - cesta od stanice metra Opatov trvá 12 minút. V krátkej dojazdovej vzdialenosti sú 2 medzinárodné školy: Sunny Canadian School a Open Gate.

Celková plocha 807 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32434
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    807 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.